Šta je novo?

Xbox One

Amazon’s Xbox One preorders almost sell out after just four hours

http://venturebeat.com/2013/06/10/x...almost-completely-sell-out-within-four-hours/

Ali nigde da kazu koliko je to tacno konzola bilo u pre-orderu.

http://www.amazon.com/best-sellers-...vg_1?utm_medium=referral&utm_source=pulsenews

Sony garantovana kolicina je rasprodata i na prvom mestu, xbox one na drugom a na trecem negarantovana kolicina ps4.
Imajuci u vidu da je last of us na cetvrtom, ne bih rekao da su to neke ultra kolicine.

Al kad smo kod amazona:
https://www.facebook.com/AmazonVideoGames?v=app_153839431317646&rest=1

Negde sam procitao brojku od 1.4 miliona Xbone, mada je to preorder a vecina ce ionako da preprodaje na eBay.

Onda ja već imam xbox one u kući :D

Haha, pa u MS kao da su svi polupani i pijani!

To je javna tajna da konzolne igre pustaju na PC-ju kada ih prikazuju na sajmovima pred izlazak same konzole. Ipak se igre razvijaju na PC-ju a da bi mogli da probaju build-ove moraju da ih prvo omoguce da rade na kompjuteru. Optimizacija za konzole ide na kraju a ovi buildovi sto ih pokazuju na sajmovima su daleko od zavrsenih.

Edit: Sto se tice Sonijeve izjave da su koristili PS4 devkit mislim da lazu. Pre samo 3-4 meseca su igre pustali na PC-ju i oni, ne verujem da su stigli do te faze gde igre rade dobro na devkitu.

Edit2: Ispravka, nije zvanicna izjava Sonija nego Jonathan Blow je rekao da je njegova igra radila na PS4 devkitu. Kao i igre drugih indie developera. To je sasvim moguce, ipak su te igre daleko hardverski manje zahtevne i tehnicki manje slozene od AAA naslova.

Inace, lika treba da je sramota. Slavu je stekao na XBLA sa Braidom a sada kada ga placa Sony je izjave su mu ko u Dejvida Kejdza. Desi se poneka gnjida od coveka i u indie svetu, ***a.

Poslednja izmena:
Pa naravno, i MGS V kada je prstavljan teran je na GTX 680 :)

Kazu da Crytek Ryse ne samo da ima QTE gejmplej nego se igra sama od sebe. Pritiskao dugmice koje treba ili ne, igra ce to uraditi za tebe jer u Crytek-u ne zele "da se igraci osete frustriranim". Mislim da ovo novi nivo ******izma u gejmingu.

Prava stvar za drivera :D

amXNx4j_700b.jpg

:D

PP1Xpab.jpg

Najvise volim komentare-obozavao sam xbox/karleysu/partizan/neku stranku-kurtu al sada posle ovoga sto su uradili resio sam da podrzim ps/cecu/zvezdu/neku stranku-murtu :lol:
U 99% slucajeva ih pisu najgrdji fanboji :lol:

Pa valjda Microsoft bolje zna :d

Nije, promenjen je i FAQ na Xbox.com.
http://news.xbox.com/2013/05/qa
Update on June 19, 2013: As a result of feedback from the Xbox community, we have changed certain policies for Xbox One reflected in this blog. Some of this information is no longer accurate — please check here for the latest.
Q: Does Xbox One require an “always on” Internet connection?
A: No, it does not have to be always connected, but Xbox One does require a connection to the Internet. We’re designing Xbox One to be your all-in-one entertainment system that is connected to the cloud and always ready. We are also designing it so you can play games and watch Blu-ray movies and live TV if you lose your connection.
Q: Will Xbox One allow players to trade in, purchase and play pre-owned games?
A: We are designing Xbox One to enable customers to trade in and resell games. We’ll have more details to share later.

lol, mrzim taj izraz, ali zesci 'fejl' :D

Ukoliko ne poboljsaju preorder to je sledeci korak.

Microsoft je *******cija poslednjih nekoliko godina, na svim poljima.

Edit: Cekam da objave da Kinect radi samo dok se igras i da ce konzola kostati 399$ dolara :-devil-:

Poslednjih nekoliko godina ? Oni su *******cija otkad postoje, zive samo zahvaljujuci prevarama, kombinacijama, parama, na svaki nacin samo ne kvalitetnim proizvodom, to je bilo jasno jos 80ih godina, ali problem je sto je 98% planete doslo do kompa posle 2000. godine kada su vec bili jedini na trzistu, pa ljudi po defaultu misle, to mora da je najbolje :)

Poslednja izmena:
Pa i sa takvim odnoson na PC sceni nemaju nikakvu konkurenciju. Tj. imaju jedino u Linuksu, ako se izuzme nedostatak dx-a.

Pa zato sto su godinama pustali korene, sad ce godine da prodju dok to ne oslabi, samo su usporili kompletnu industriju, zajedno sa Intelom i ekipom.

Nazad
Vrh Dno