"*Box 3 i 4 paketi imaju jednu fiksnu liniju koja je sastavni deo paketa (integrisana u Box paket). Ako korisnik želi dve fiksne linije, onda jednu liniju ima samostalnu, a drugu integriše u Box 3+ ili Box4+ paket." moze li neko da mi pojasni sta ovo znaci tacno? i koja je razlika izmedju paketa 3 i 4 sa plusom (+) i bez? da li to ima nekakve veze sa lagovanjem interenta na racunaru dok se gleda tv kad ima jednu fisknu liniju ili sta?
Probao sam izgleda da nije do DNS.Download katastrofa oko 10 kb a imam paket 4MB.Ne mogu ni da izmerim brzinu na speedtestu,samo izmeri ping i tu stane.Prijavio sam im kvar,kao satro ce da zovu.Posle koliko dana kontaktiraju kad se prijavi kvar da li ima neko iskustva?Ja dok sam bio na ADSL-u koristio sam google DNS. A koristim ga i na kablovskom.
8.8.8.8
8.8.4.4
Zbog HEADER-aZasto imamo samo 9mbps kada je paket 10mbps? Isto je bilo kada sam bio na prethodnom paketu 3.5 umesti 4? Ne moze nista da se uradi povodom toga ?![]()
Zbog HEADER-a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari