Ve®sus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.02.2008
- Poena
- 380
PSone igre rade na PS3... A rade i PS2 na onim prvim 60GB modelima... 🙂
Sto znaci da moras da imas poseban hardware da bi pustao prethodne. To znaci kompatibilnost?
PSone igre rade na PS3... A rade i PS2 na onim prvim 60GB modelima... 🙂
a budzim i pc da ga koristim kao steam box i jedva cekam da vidim onaj valve-ov kontroler sa trackball-om.
Ljudi, o cemu vi pricate?
Kupio sam neke igre sa PS i sa PS2 na PS 3, nostalgija ili stagod, i razocarao sam se.......
Onaj ko prica da mu trebaju stare igre, neka ima stare konzole i CRT TV u podrumu i neka igra......
To je najveca glupost sto ljudi traze..... Potroseno vreme se vratiti ne moze, kao ni ta osecanja dok ste igrali te igre kad ste bili mladji....
Kupio sam neke igre sa PS i sa PS2 na PS 3, nostalgija ili stagod, i razocarao sam se.......
Onaj ko prica da mu trebaju stare igre, neka ima stare konzole i CRT TV u podrumu i neka igra......
To je najveca glupost sto ljudi traze..... Potroseno vreme se vratiti ne moze, kao ni ta osecanja dok ste igrali te igre kad ste bili mladji....
Pa odigraj je onda sada na PS3 i nemoj posle da kukas kako nije izdata za PS4, ko do sada nije kupio PS3 ne treba ni da igra te igre.Ko prica o potrosenom vremenu? To sto neke igre ne stare bas najbolje ne znace da su sve lose iz tog vremena. Cak sto vise, neke od najboljih igara su jos uvek iz 90.-ih i dan danas ne smeta graficki zbog crtanog art-a, itd. A i upravo ono sto je rAMA rekao, povrh svega toga.
EDIT: Savrsen primer katastrofalnog nedostatka, a ne "kuknjave":
The Last of Us je upravo izdan na PS3 i dobija neke od najboljih reviewa u poslednje dve godine, verovatno ce postati timeless classic i grafika nece biti toliko losa cak ni za 7-8 godina. Naughty Dog je rekao da ne planira da izdaje tu igru za PS4. Jesi li svestan koliko bulaznis sada?
Pa odigraj je onda sada na PS3 i nemoj posle da kukas kako nije izdata za PS4, ko do sada nije kupio PS3 ne treba ni da igra te igre.
Ma sviraju bre, kao sad bi igrali GT2 umesto GT6, ili crush bandicot, ccc.
Sta znam, izvinjavam se, razumem potrebu, ali je nedostatak vremena, mislim ako ces da igras i stare igre i nove igre, pa sve ono sto je izaslo od amige 500, mislim budimo realni, koliko ljudi ima vremena za to, ako se novi naslovi redovno izdaju.Ne ali bi neki ponovi odigrali ili igraju Planetscape Torment, Arcanum, Baldurs Gate, Fallout kao što su igrali i pre 15-tak godina, ili Heroje 3 koje nikada nisam ni brisao sa računara. A da ne pričamo o PC igrama iz vremena PS2, koje i dan danas izgledaju i rade sasvim dobro. 🙂
Vidi, izvini sto ti je Sony pokvario plan da prodas PS3 za 150eura, dodas 250eura i nastavis gde si stao na PS4, jednostavno to ne ide tako, ti ljudi moraju od necega da zive.
Nadam se da ne ocekujes i da pirati odmah rade. Srdacan pozdrav.
Ne, ne, prvo se kuka kako hoće novo next gen i kada ga dobiju, onda krene kuknjava da hoće stare igre da igraju. Taj ciklus se ponavlja kod svake generacije konzola.
Sta znam, izvinjavam se, razumem potrebu, ali je nedostatak vremena, mislim ako ces da igras i stare igre i nove igre, pa sve ono sto je izaslo od amige 500, mislim budimo realni, koliko ljudi ima vremena za to, ako se novi naslovi redovno izdaju.
Voleo bih da sam zaljubljen u svoju zenu kao pre 15 godina, al mi nesto ne polazi za rukom...
Osim Kojiminog MGSV, FFXV i Ubisoft Division ja nista drugo next gen nisam video.
Posto ocigledno ne mozes da spojis A sa B, koja je svrha izbacivati jednu od najboljih igara u poslednje dve godine 6 meseci pre nego sto nova konzola izlazi i pri tom ne zelis da je portujes za buducu konzolu?
I jadni jedva prezivljavaju sa svojim milijarderskim profitima.
kako ne treba, odigracu na njemu bf4 sigurno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari