Šta je novo?

TP - Link TL-WR841ND

vlad1982

Slavan
Učlanjen(a)
08.11.2005
Poena
330
Da li je neko imao iskustva sa ovim ruterom.Imam trenutno TL-WR740N koji je jako loš i stalno gubi signal a resenja nema ni na vidiku pa bih ga zamenio ovim TL-WR841N(D).Da li i ovaj drugi ima problema sa gubitkom brzine i wireless signala?

Ti odgovorim ovde umesto na pm. Kad sam ga uzeo, pabadao je ponekad, 2x fleshovao fabricki i sve radilo super. Onda mi zinulo da stavim ddwrt, on je brljavio, pa sam se onda vratio na fabricki i sad radi. Ne zabada wireless i cak mi baca 10m kad odem od zgrade...

Hvala puno onda ću tako i da uradim tražiću zamenu za taj uz moju doplatu!Samo ako usoem da dozovem gospodu iz winwin-a pošto se ne jvaljaju ni na jedan telefon!A fiksni nemam da zovem onaj 0700!

Da li je neko imao iskustva sa ovim ruterom.Imam trenutno TL-WR740N koji je jako loš i stalno gubi signal a resenja nema ni na vidiku pa bih ga zamenio ovim TL-WR841N(D).Da li i ovaj drugi ima problema sa gubitkom brzine i wireless signala?

Moj prijatelj je skoro kupio ovaj 841ND i imao je sličan problem. Zamenio je drugi i posle niza peripetija, nekako se stabilizovao i za sada radi. Iskreno, 841ND spada u najjeftinije N300 rutere što znači da je u sličnom rangu kao i ovaj 740N (koji je N150).

Ja drzim 740 sa poslednjim FW-om na mixed bg i sljaka (skoro normalno). Ali s vremena na vreme, na mesec dana mozda, uhvati ga manija da gubi signal iz cista mira. Resetujem ga 2-3 puta ali i dalje isto. Na kraju ga ostavim na miru jer mi zivce pojede i on izgubi i vrati signal jos koji put i posle toga radi kao sat mesec dana. Veceras mi je bas dupe pomerio i na kraju se sredio sam od sebe i sljaka. Jako cudan ruter, nije ni jasno sta je problem.
642 mi sljaka savrseno kao sat vec godinama kao glavni ruter.

Ja drzim 740 sa poslednjim FW-om na mixed bg i sljaka (skoro normalno). Ali s vremena na vreme, na mesec dana mozda, uhvati ga manija da gubi signal iz cista mira. Resetujem ga 2-3 puta ali i dalje isto. Na kraju ga ostavim na miru jer mi zivce pojede i on izgubi i vrati signal jos koji put i posle toga radi kao sat mesec dana. Veceras mi je bas dupe pomerio i na kraju se sredio sam od sebe i sljaka. Jako cudan ruter, nije ni jasno sta je problem.
642 mi sljaka savrseno kao sat vec godinama kao glavni ruter.

Što bi rekli "koliko para toliko muzike" :)

Vrh Dno