Ma dva ulaza u zdragi ne daju, jer su takvi kavi su im pss, nisu im to ni pravi pss vec vise neki predstavnici ulaza, jer zgrada od 16 ulaza je nakada imala jednog pss i "delegate" pa su izmedju sebe odlucivali sta ce i kako ce... Sa novim pravilima i zakonima u vezi sada privatnih stanova, zgrada i ostalog, nisu mnogi izabrali vlastite ss i pss, nemaju pecate, nemaju nista legalno, a drze se starih manira, tako da mozda i vise od 1/2 ulaza je baz legalne ss i pss.
Tu boljku smo mi odavno preboleli, opet na moju inicijativu i sadsnjeg pss, tako da smo mi "dobi", ali dzaba nam kad drugi nisu.
Kod sebe u ulazu sam zasretao komsije i u par reci sve ih obavestio i pitao da li su za i svi pristali (kad ne moraju placati nista) pa kome treba i hoce nek uzme... Problem je sto tt hoce kroz zgradu da provuce opticki a ne da spolja kopa do svakog ulaza, manje instalacija i svih kutija, a i brate jeste lakse, jednostavnije i jeftinije proci kroz podrume... samo neki ljudi su nedokazni i sa takvim ne mozes nista vec cekat da umru pa da "sjasu" sa "polozaja"...