Šta je novo?

Targo Telekom

Nisi. Ja sam cekao ravno 2 meseca od potpisivanja ugovora do prikljucenja i sve sto mogu reci na to je da je definitivno vredelo cekati :)

nisam siguran, ali cini mi se da kada ti ne uvedu izvesno vreme da treba da se zalis i zoves i angazujes se. tako sam ja i uradio a u nekom od razgovora su mi i potvrdili da ako mi je hitno da ce gledati da me ubace i nedugo zatim sam i prikljucen. mislim da to igra ulogu

inace neko je spomenuo da je dobio anketu..... ja nista.... kakva je? jel teska :)

Nak nam Targo (i eventualni drugi slicni operatori) dugo pozive, pa ce svi korisnici biti na dobitku.... i zbog konkurencije ce i do NS stigi normalnija ponuda za net....

Naravno, konkurencija je to sto stvara brzi i kvalitetniji net, mada bi ja voleo TT da sto pre izadje kao pobednik iz te konkurentske bitke i zavlada nasim prostorima sa maksimalnim brzinama :)

Naravno, konkurencija je to sto stvara brzi i kvalitetniji net, mada bi ja voleo TT da sto pre izadje kao pobednik iz te konkurentske bitke i zavlada nasim prostorima sa maksimalnim brzinama :)

Ako on izadje kao pobjednik i ako ne bude imao konkurenciju i on ce odmah podici cijene / smanjiti brzine, tako da je bolje da ima malo podsticajne konkurencije :D

Podici cene verovatno, a smanjiti brzine sigurno nece, malo je teze spustiti brzine a mnogo je lakse podici cene.

Ovi iz Targa su carevi :)

Da mi je neko pre par godina rekao da cemo imati takav net u Srbiji smejao bih se...

I sada se smejem, ali zato sto je u najavi povecanje sa 10/5 na 24/12 po istoj ceni!

Napred Targo!!!

Ima li neko iskustva sa varijantom "komšija provajder"?
Imam problem u zgradi sa čovekom koji je PSS. Lično sam skupio potpise od komšija u ulazu, ali on odbija da pozove TARGO, i izmišlja neke fantomske komšije koje se bune. Znam da je TARGO sproveo svoje kablove u nekoj od obližnjih zgrada, pa me zanima da li je neko pokušao da se umreži sa komšijom i uzme brži link? I kakva su vam isksutva sa tim?
I da li možda ima zainteresovanih za ovako nešto u ulici Klare Cetkin/Džona Kenedija na NBG?

kod mene u K. Cetkin zapelo kod uvodjenja vertikale, i pored svih cimanja - niko mi se ne javlja...

Ja sam u Klare Cetkin i kod mene su uveli vertikalu, provukli kablove i vidim par komšija je uzelo. I to su sve uradili još zimus :)

Ima li neko iskustva sa varijantom "komšija provajder"?
Imam problem u zgradi sa čovekom koji je PSS. Lično sam skupio potpise od komšija u ulazu, ali on odbija da pozove TARGO, i izmišlja neke fantomske komšije koje se bune. Znam da je TARGO sproveo svoje kablove u nekoj od obližnjih zgrada, pa me zanima da li je neko pokušao da se umreži sa komšijom i uzme brži link? I kakva su vam isksutva sa tim?
I da li možda ima zainteresovanih za ovako nešto u ulici Klare Cetkin/Džona Kenedija na NBG?

Ako vas ima preko 50% smenite PSS ;)

Ceo ulaz je potpisao saglasnost da se Targo uvede u zgradu, i ja bih ga rado smenio, ali stan u kojem živim se ne vodi na moje ime, nego na ime mog oca.
Iskreno, muka mi je od cele ulaz-politike. Sve se to razvlačilo nekih mesec i po dana da bi palo u vodu. Najradije bih se dogovorio sa nekim voljnim (ako ih ima), da uzmemo oboje veću brzinu za manje pare, nego da se jurim sa komšijama još 2 meseca.

Poslednja izmena:
Pa nisam siguran da njima treba baš potpis predsednika, ako imaš baš potpise stanara, nazoveš Targo, kažeš da si skupio potpise i to je to. Nisam siguran, ali proveri da li može tako. Joj kako bih se lako objasnio sa takvim predsednikom skupštine stanara da je moja zgrada u pitanju...

Između ostalog sam morao, u jednom trenutku, da zovem Targo podršku i pitao sam ih za to. Kažu da PSS mora da ih pozove i da im udari potpis :(

Tacno.
Zato i daju el prezidentima po 6 meseci za dzabaka da bi dobili svojih "a koliko sam ja tu dobar", "problem" je sto nekima to nije dovoljno, hoce kesh, imaju dil sa drugim provajderom, hoce posao za nekoga svog kod novodolazeceg provajdera, hoce nesto drugo sasvim drugacije os svih ostalih, a dobiti to ne mogu pa iz inata koce, srpska posla, klasicna glupost i sitnošićardžiska pokvarenost...

Kod nas je PSS inicijalno bio odbio Targo, ali se srećom mlađi svet u zgradi samoorganizovao, svratili kod PSS-a i lepo mu objasnili da nam to treba i čovek rekao OK, nema problema.

Sve zavisi da li može da se u ulazu skupi dovoljno ljudi da vrši pritisak na PSS-a.

meni nije vise problem PSS, vec me niko ne zove iz Targa. a sve mi vise lici da nece da ulaze na SBB reJon.

Ping ka Srbiji kod mene 3-6ms (pritom nisam gasio torente), ka Nemačkoj 30-40.

Ma dva ulaza u zdragi ne daju, jer su takvi kavi su im pss, nisu im to ni pravi pss vec vise neki predstavnici ulaza, jer zgrada od 16 ulaza je nakada imala jednog pss i "delegate" pa su izmedju sebe odlucivali sta ce i kako ce... Sa novim pravilima i zakonima u vezi sada privatnih stanova, zgrada i ostalog, nisu mnogi izabrali vlastite ss i pss, nemaju pecate, nemaju nista legalno, a drze se starih manira, tako da mozda i vise od 1/2 ulaza je baz legalne ss i pss.
Tu boljku smo mi odavno preboleli, opet na moju inicijativu i sadsnjeg pss, tako da smo mi "dobi", ali dzaba nam kad drugi nisu.
Kod sebe u ulazu sam zasretao komsije i u par reci sve ih obavestio i pitao da li su za i svi pristali (kad ne moraju placati nista) pa kome treba i hoce nek uzme... Problem je sto tt hoce kroz zgradu da provuce opticki a ne da spolja kopa do svakog ulaza, manje instalacija i svih kutija, a i brate jeste lakse, jednostavnije i jeftinije proci kroz podrume... samo neki ljudi su nedokazni i sa takvim ne mozes nista vec cekat da umru pa da "sjasu" sa "polozaja"...

Poslednja izmena:
U nekim slučajevima je batina stvarno iz raja izašla. Dokle će normalni da ispaštaju zbog zadrtih uskoumnih "predsednika" i "delegata" !!!

Nema vajde od normalnog i civilizovanog postupanja sa tim ljudima. Zakon ih štiti ... E PA KRŠI ZAKON!!

Ne znam, mene su roditelji ucili da se ne tucem i da postujem starije ... ;)

Onda ih poštuj i ne buni se :whip:

Ako su potpisi prikupljani u vašim ulazima al iz ovog ili onog razloga nije dobijen pečat (saglasnost) možete mi se obratiti na PP pa ću ja eventualno pokušati da to poguram i vidim gde koči.

Kod nas je PSS inicijalno bio odbio Targo, ali se srećom mlađi svet u zgradi samoorganizovao, svratili kod PSS-a i lepo mu objasnili da nam to treba i čovek rekao OK, nema problema.

Sve zavisi da li može da se u ulazu skupi dovoljno ljudi da vrši pritisak na PSS-a.
Objašnjavao sam ja njemu sve. Igrom slučaja sam na ETFu i baš tad smo radili kako se prenosi signal u optičkom kablu, iz mreža. On je tvrdio da to "zrači" i da će da smeta postojećim instlacijama. Sat vremena sam čoveku objašnjavao da je to nemoguće, a on me je na kraju pogledao, rekao "ok", što je u prevodu značilo: "ti si klinac, šta ti znaš." Razvlačilo se mesec dana: moje skupljanje potpisa, čekanje da on pozove, čekanje da njega pozovu, moje dogovaranje sa (jednim!!!) komšijom koji se bunio, zbog kojeg PSS nije hteo da pusti Targo da uvede instalacije (koji se u suštini i nije bunio na kraju), da bi posle toga on izmislio još nekog ko se buni. Sve se završilo sa njegovim "ljudi neće (ljudi=1 stariji gospodin, koji je potpisao saglasnost), nađi drugu alternativu". Na kraju sam jednostavno izgubio živce.
Juče me je presreo da mi kaže kako je uveo KDS kablovski net i da im super radi.

meni nije vise problem PSS, vec me niko ne zove iz Targa. a sve mi vise lici da nece da ulaze na SBB reJon.

Zovi ih, i pitaj šta je sa tvojim ulazom. Možda te PSS farba. Kada su bili kod mene da vide gde da sprovedu vertikalu, i kad je ovaj slepac insistirao da se sprovedu kroz postojeće KDS kanalice, oni su otišli i samo upisali da ne planiraju da se razvuku dok on ne odustane od toga. A on tvrdi, da su mu rekli da će mu se javiti. Tako da, možda je samo nesporazum.

PSS samo pečatom overava da su zaista to potpisi stanara. Ne može on da kaže da neće da overi.

Edit:
PSS za ruku pa od stana do stana, da kaže ljudima zašto neće da overi.

24/12 najmanji paket uh eto me kod njih o'ma. Jos kad vidim kako se vi cimate oko potpisa itd greota mi da ne uzmem. Meni cale predsednik kucnog saveta, kad je dolazio lik da pita da li hocemo targo instalaciju u zgradi(bez ikakvih uslova da iko mora da uzme) nikog nista pitao nisam, uzeo pecat zgrade fljas fljas krljnuo potpis i eto...neke komsije uvele, odlicno radi, sad cu i ja da se prebacim sa IKOM interneta kod njih, TV ostaljam jer imam HBO, FOX...

Inace kod mene u Zemunu imaju opcije IKOM/SBB/Targo.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno