Raspravljaju uglavnom oni koji nemaju usluge ovog provajdera. Ja kao i većina korisnika TT nešto i ne kukamo![]()
Tako je
Raspravljaju uglavnom oni koji nemaju usluge ovog provajdera. Ja kao i većina korisnika TT nešto i ne kukamo![]()
Taj forum koji ne prihvata google/yahoo email adrese, ne treba ni da postoji jer ih očigledno neki pajdomani održavaju.
Ti besplatni servisi su čak i bolji od mail sistema koje provajderi imaju.
Drzavne ustanove komuniciraju samo sa onim strankama koji ne koriste web mail ? Ako sam te dobro razumeo onda bi ovo trebao da bude jedan jako socan LOL.![]()
Google mail bice citan od strane FBI , mislim da je *****ski pisati drazavnoj ustanovi i komunicirati a FBI to ladno cita.
Ne ni "cia" ni "FBI" vec "NAS" ( National Security Agency )... na: http://www.nsa.gov/
Cia je toliko mala u odnosu NSA da su i mala slova gore napisana prevelika za nju, koliko je velika NSA. :trust:
Samo se za cia cuje nadaleko posto je to po zlu vrlo poznata sluzba, puna mnogo gadnih i pokvarenih neljudi spremnih da cini ono sto joj se kaze i jos preko toga ono sto ona smatra da treba a zarad ko zna cijih interesa... ne mojih i vasih sigurno, caka niti interesa stotina milona amerikanaca...![]()
Targo pult bio kod mene u komsiluku. Pricao sam sa njihovim promoterima. Bili su vrlo ljubazni, davali odgovore na sva pitanja, pazljivo slusali, lepo se ispricali. Sve u svemu korekne devojke i jedan momak... Pohvala za strpljenje, iskrenost, otvorenost,... I dalje sam njihov zadovoljan internet korisnik, koji i dalje iscekuje da nas obraduju sa FOX kanalima... Cekam ubrzanje na 24/12 i ako ne znam sta ce mi toliki protok![]()
Vo koji ste dobili poziv od Targa - zvali su vas na fiksni u stanu gde je TT instaliran, ili na neki drugi broj koji ste ostavili?
A da ne povećaju oni brzine, ali da ograniče brzine na torentima? Onda bolje ništa da ne diraju :d
Realno bug vezan za P2P saobracaj ce se ispraviti. Verujem da ni oni nisu bas toliko ludi.
Vo koji ste dobili poziv od Targa - zvali su vas na fiksni u stanu gde je TT instaliran, ili na neki drugi broj koji ste ostavili?
ma nije bug. To su namerno uradili kao i ono 10M, a na testu 12M.
Da bi se viralno procula vest kako njihov net "kida"!![]()
Info za sve one koji se čude što ih Targo ne zove za saglasnost da bi “ušli” u njihov ulaz – kasne i sa nama sa kojima su već potpisali ugovor o priključenju u stanu (i već sproveli vertikalu u ulazu), tako da nemojte da se čudite što se za ostale ne interesuju … Ja sam potpisao ugovor 8 maja, a danas je 9 jun :eyebrows: i od signala i opreme u stanu još nema ništa :zgran:. Za utehu videh majstore TT-a da su rovove koje su prošle nedelje kopali ispred mog ulaza (N.Bgd - blok 34) sad zatrpali (i položili kabl/cevi u njih), tako da očekujem priključenje vrlo uskoro :trust:. Definitivno su probili rok od 30 dana od potpisivanja ugovora, sad je samo pitanje koliko će da ga probiju :trust:. Treba se naoružati strpljenjem jer mi ništa drugo ne preostaje, a nadam se da kvalitet usluga opravdava probijanje roka priključenja (u mom slučaju). Ja sam, čini mi se, prvi na forumu koji evo čeka priključenje duže od 30 dana od kako sam potpisao ugovor sa TT-om.
I mene su zvali na MOB. Ranije bi prvo pokusavali na fix., al posto skoro nikada nisam kod kuce, skapirali da je lakse odmah na mob
Inace net stvarno kida. Inace taj "bug" sa torrentima je ocigledno nameran, jer da je bug za 6 meseci bi ga sigurno srediliZa taj potez svaka cast.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari