Ja pozivam notifikacije na swajp up jako dugo, tako da neka hvala.
Onda stavis svajp up notifikcije, svajp down show quick settings, ili obrnuto i cao. I hm notifikacije i jesu razdovjene od podesavanja na JB-u, samo da znas. Dva odvojena tab-a.Da da, ali mi se sviđa koncept razdvajanja notifikacija od podešavanja. Trenutno na JB iOS ili na androidu ili su podešavanja stalno tu, ili su na androidu na dva klika daleko.
Inace... Ako ste pratili... Sto se tice Siri... Jesam li ja to tamo dobro cuo, da Siri koristi BING??? Ne Google? Cudno...
Inace... Ako ste pratili... Sto se tice Siri... Jesam li ja to tamo dobro cuo, da Siri koristi BING??? Ne Google? Cudno...
Da, dobro si čuo.
Da da, zanimljivo pošto su u safariju prikazivali google. Kapiram da im se ne sviđa Google Now i da žele da se diferenciraju pošto bi inače odgovori bili prilično isti![]()
Da da, zanimljivo pošto su u safariju prikazivali google. Kapiram da im se ne sviđa Google Now i da žele da se diferenciraju pošto bi inače odgovori bili prilično isti![]()
Meni se čini da Apple ide na to da u potpunosti se odvoji od svih Google proizvoda i/ili servisa.
uh kako mrzim te tapacirane
MacPro bih posedovao![]()
Zasto?(gledati sa retina uredjaja)
Mac pro je overkill za kucnog korisnika, a rupa bez dna u novcaniku pro korisnika. Prelazak sa starog na novi macpro ce biti bolan za budzet.
u prvi mah mi se zbog zblurovanog streama nije svideo novi flat stil, ali bolje izgleda na preview slikama na sajtu (gledati sa retina uredjaja). Sa obzirom kakav je bio prosli update (ios6) ovo je odlicno. Bilo bi nezgodno da je uradjeno manje i ovaj update je trebao biti prosle godine.
Neki bi pre par godina rekli da je to kopiranjeNo necu vise, morao sam malo (par postova) i sada vas ostavljam
Sa verge-a, i ja sam odma pomislio na vistu kada sam video ovaj glossy prozor
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari