Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslao mail, dobio odgovor da je primljen i da cekam da odluce.... Imam onaj transaction reference, nista vise.

Aj drzim fige.... Ako vrate, taman da kupim dok je ova cijena :p:p

Mozda nesto ispadne dobro :)

Ode cena dodjavola. Kupi i odmah prebacuj na bitstamp dok je jaca cena da mozes da prodas. Pitanje je samo dali ce ti to dovoljno brzo odraditi ;)

Evo, valjda ce ujutru nesto biti u Inbox-u... Kad smo kod Bitstamp-a, kakve verifikacije su potrebne (i ako jesu) za njih? Opet scan lk pasosa, racuna i ostalog...? To nisam danas stigao da vidim

ne trebaju ti verifikacije na stamp, do neke sume oko 10k mislim da je..
mtgox mi je verifikovao nalog, skenirao sam vozacku a za drugi dokument istampao racun od emija koji sam dobio u emailu prilikom kupovine, potpisao se i skenirao ga, prihvatili bez problema

Poslednja izmena:
To me i zanimalo, da li i stamp trazi skeniranje kao mt.gox... Hvala.

Edit:

" Dennis, Jun 07 08:53 (JST):
Hi,

The funds in question have been confirmed as processed on our end and should appear in your account within 3 business days.
....

Thanks,
MtGox.com Team"

:)

Poslednja izmena:
Ma jok. Prvi put ti je limit 1000e a posle toga 10.000e bez verifikacije. Ne moras ni da cekas validaciju racuna. Samo upises podatke i posaljes.

Uh, pocinjem da brinem jer od ponedeljka cekam kes. Proslo je evo 4 puna radna dana. Kome da se obratim ako ne stigne ni danas? Proverio sve informacije i sve je ok uneto... :(

picss.jpg

Pa prvi put saljem preko ovoga i nisam hteo rizikovati sa vecim sumamama. Oko $400.

Onda nece biti problem, mislio sam da je vise pa da ti mozda banka zadrzava. Dolazi to, ne brini

Pa to i ja kontam, reko ne bi trebali da prave problem na malu sumu. Ali opet, 4 dana cekam...

Znači sa Mtgoxa više ne rade isplate uopšte ili samo za srbiju?

Ma bitno da stigne, nije mi toliko bitno da li za 2 ili za 10 dana

DDOS, radio je jutros malo

Radio je i juce 10ak minuta i "puko", nadam se da ce ostati ono sto imamo na bter-u. :S:

Ostace, samo da im se ovi skinu sa grbace

Auh, šta li sam sad napravio sa otkazivanjem isplate... Meni su pare stigle. DANAS....

I dosli smo do 1Gh/s=100$ nivoa. :)

Ne dajte se rudari, bice bolje...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno