zholinho
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.12.2010
- Poena
- 275
Evo ovako, devojka ima problem. Koristi Mix Net M tarifu, u kojoj ima 300 minuta, 600 sms-ova i 600MB. Koristi tu tarifu oko 8-9 meseci, i uglavnom prenosi 600 poruka 600 MB i oko 100 minuta (prenosi toliko MB i sms-ova zato što je prvi mesec krenula kasnije pa se tako vremenom namestilo). Pre dva dana je proverila stanje, i sve je bilo uobičajeno, međutim danas kad je proverila, stanje na računu je bilo 2800 dinara i 0 preostalih kilobajta. To je bilo večeras oko 19, a već oko 22 je to skočilo na 3000, nešto malo preko. Ja sam izračunao da je ono potrošila oko 5.7 GB po ceni od 0.05 para za 1kB, i plus nekih 800 MB što je imala. Znači oko 6.5GB za 2 dana, a prethodnih 8 meseci je trošila oko 500 MB. Ima telefon Galaxy mini, i na njemu uglavnom čita vesti sa blica, ide na FB i eventualno neki klip sa YT. Zvala je večeras operatera, rekao joj da oni tu ne mogu ništa da vide pre 10og sledećeg meseca. Malo sam pretraživao forum, pa sam video da su ljudi tražili njihovog inžinjera i sl, pa tražim savet, da li vredi da odem do njih da tražim da vidim tog garija, da pretim da ću da bijem nekog
ili samo da iskulira i plati to?
Hvala
Hvala