Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Kupio sam "Protective Cover+" by Samsung u plavoj boji, BRUTALNO DOBAR!!!

Kod preprodavca jednog ali u Sloveniji :) Baš je dobar, jedino sam malo možda zeznuo oko boje ali dobro :) Tipke su baš OK, mekane i lepo uradjene. Sa strane je gumiran, iza je plastika.

Kod preprodavca jednog ali u Sloveniji :) Baš je dobar, jedino sam malo možda zeznuo oko boje ali dobro :) Tipke su baš OK, mekane i lepo uradjene. Sa strane je gumiran, iza je plastika.

Neka slicica? :d
Cena? :D

Ja sam danas uzeo silikon, odlican je za prvu ruku i jako je tanak telefon i sa njim, ako nije tanji sa silikonom od S3 bez iceg.

Taj drugi je 100% fake jer po takvoj ceni ga nigde nema.

Ovo drugo je verovatno kopija spigena

moj brat je za trojku platio 25 eura neohybrid dok sam ja isti pazario za oko 10e. Ogromna razlika u kvalitetu

Jeste da obloge štite telefon ali je sa njima telefon mnogo ružan.
Kupovao sam ih i ja za s3 ali sam ih sve bacio. Nisam mogao da gledam tako lep telefon u tim ružnim oklopima.

Za S4 je ona SLIM varijanta od Samsunga meni bila idealna. Onaj double pack ili kako se već zove...

Jedino tako nešto baš tanko. Sa ovim debljim bude previše debeo telefon.

pa nemojte kvariti izgled telefonu sa ovim maskama... ionako nece vecno trajati... izaci ce i S5 :D

Za S4 je ona SLIM varijanta od Samsunga meni bila idealna. Onaj double pack ili kako se već zove...

Baš tako.. U obzir dolazi samo ta Slim varijanta, kao što je za S3 bilo (2kom u paketu-providne). Definitivno telefon mnogo bolje izgleda bez ikakvog oklopa. Ali, ukusi su različiti, pa o njima i vredi mnogo raspravljati :thumbup:

Pa da neko ga ima (ukus) neko ga nema :)

Au one spigen se pojavise i kopije, ali originala kod nas na trzistu jos uvek nema

Pa da neko ga ima (ukus) neko ga nema :)

Au one spigen se pojavise i kopije, ali originala kod nas na trzistu jos uvek nema

E ja sam danas fasovao, dobio postom kopiju "Sgp Neo hybrid s4" koju sam narucio preko jednog naseg sajta. Jes da sam je platio 1200 dinara ali kvalitet je blago receno uzas! Onaj unutrasnji deo sto bi trebao da je silikon je ustvari neka kuvana plastika ...strasno.
Nema proreze za dugmice i nezavisne tastere koji prolaze do samog telefona kao original, nego su dugmici (mislim na power i volume) izliveni sa spoljne strane te "kuvane plastike" i ofarbani nekom sivom bojom koja bi se skinula za dva dana. kopije iste futrole koje su se ranije prodavale za s3 su bile mnogooo kvalitetnije. Preporuka za sve koji hoce da kupe ovu futrolu koja se pojavila ovih dana kod nas u zemlji - "zaobilazenje u sirokom luku"

Kako me nervira tzv brzina pixela. Kada skrolujete, neku stranu (web) ili app tipa b92 sa tekstom, gore dole dolazi do jasno vidljivog "razlivanja" slova.
To je do ekrana jel tako?

Evo da se i ja pridružim klubu ponosnih vlasnika. Da pitam, da ne skitam, jel neko primetio na kameri neku prljavštinu ili ima neku foliju koja se ne može skinuti.

Ja sam probao noktom i nisam uspeo. Uzmi neku karticu od banke i ide bez problema dole.

@bubac

Originalna bi trebalo da ima dugmice na lajsni, znaci posebno sve, nista izliveno. To je detalj koji mi se bas svideo.

http://www.youtube.com/watch?v=cFA4mqgxiNQ

@Goxy, @Swiper
Cackalica ili vizit karta, sa unutrasnje strane kroz onaj isecen krug tacno preko sociva, zavuce se ispod samo dok udje vazduh i odlepice se. Nemojte iglom jer nisam siguran dal ce se izgrebati zastita sociva ;)

Ja sam ga imao (SGO Neo Hybrid) i poslao sam ga nazad, nije mi se dopao :) Preglomazan je telefon sa njim...

Testirao gif mode :p

20130530223552.gif

^ U ovom modu? Meni je svaka ove velicine, mislim.

Vrh Dno