Šta je novo?

Google I/O 2013

• Začetnik teme Začetnik teme jox
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Inace meni i dalje stoji talk, nije se prebacio u hangouts... Jel treba restart ili?

Ја га инсталирао нормално (неко је поставио Google play линк на г+) и сам је избрисао г талк.

Ево
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.talk

Доби сам и нови г+ на компу. Одличан је, чекам га сада на телефону.
Пријавио сам се и за нове мапе.

Mnogo se i meni svidja novi G+, steta sto ga manje ljudi koristi nego Facebook ili Twitter.

Tek sad izlazi na vidjelo koliko su ljudi lose prognozirali kad se govorkalo po netu da je g+ DOA pored twittera, fb-a.... . Koliki potencijal g+ ima tek sad.

i kako ja sad da znam ko je online kao što je bilo moguće videtu u gtalk-u? :/ obrisao sam hangouts iako lepo izgleda i vratio običan talk

Slika je "čista" ukoliko je online, a bleda je ukoliko je offline. Fino izgleda Hangouts. Iako je u pitanju našminkani Talk, lepo i tečno radi.

Poslednja izmena:
Kako da "aktiviram" hangouts? Pod My Apps kaze da je instaliran ali mi na Open otvara stari talk...

Obrišeš Talk, pa skineš Hangouts.

a možeš i install preko weba bez uninstall (pošto je sistemska app), meni je tako prošlo

Meni nije. Isto je pisalo "Installed". Morao sam da obrišem Talk da bih ga instalirao.

Talk je sistemska app, mogu samo da ga disable-ujem.

Kako web install?

Mozes da je obrises...

Ili si obican user koji nema root? 😛

pa da, ali opet nema status tipa online, away itd... a mislim da je to bitno

Ovo je bas bezveze, znaci definitivno nema uopste tih statusa? Sve ostalo je za sada malo nepregledno ali dobro..

Ovo je bas bezveze, znaci definitivno nema uopste tih statusa? Sve ostalo je za sada malo nepregledno ali dobro..

nažalost ne.. kapiram da je talk bio kao i interfejs sa gmaila, a ovo je sa g+ (na webu isto tamo ne postoje statusi).. meni je to baš bezveze, jer ne mogu da znam da li neko uopšte to koristi i da li mogu da kontaktiram osobu.. u chatu nema delivery report (doduše ima neki seen) tako da je ipak neću koristiti... lepo izgleda, ali whatsapp mi je ipak keva i dalje za chatovanje 🙂

Ja nemam root i ne mogu da se prabacim na Hangouts... Kapiram da ce sam preci vremenom...
Nazalost nisam mogao da pratim, moze li ukratko sta su najveće novine posle ovog I/O?

Poslednja izmena:
+1
Nisam ni ja isto stigao da pratim, pa ako moze neko ukratko da kaze te novine. Hoce li izlatiti 4.3 ili ne? Da li je Srbija dobila navigaciju sad sa novim Maps?

I da li ima mozda neki site gde moze se pogleda jucerasnji event, ali ne klip vec ovako sa slicicama i opisima? 🙂

Instalirao sam je, i sad je ikonica od gtalk-a a ispod pise hangouts 😛😛

Bez veze....

Ja nemam root i ne mogu da se prabacim na Hangouts..

Root-uj, obrisi, instaliraj, unroot i to ti je to.

Ne znam samo kakva je bojaznost od root-a. Nadam se da koristis PC pod administratorom, a ako ne koristis, onda razumem.

Poslednja izmena:
sto se tice hardvera, jedino je s4 novina?
u narednim danima nece nista najavljivati? mislim na novi nexus 7, upgraded nexus 4 i slicno.

Root-uj, obrisi, instaliraj, unroot i to ti je to.

Ne znam samo kakva je bojaznost od root-a. Nadam se da koristis PC pod administratorom, a ako ne koristis, onda razumem.

Nemam bojazan od roota, svaki telefon do sad sam rootovao, nego sad imam N4 koji nisam imao razloga da rootujem na pocetku i sada me zamara da otkljucavam bootloader i instaliram sve iz pocetka na telefon...

Nazad
Vrh Dno