Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (scrypt)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poll je dontmine.me kopam iz cgminera ali ne preko gui miner scrypt alfa vec iz komandne linije i kartice daju po onome sto ja vidim izmedju 580-595 kh/s zavisno od proizvodjaca. E da i podesavanja za grafe u miner.confu su kao i kod KurtK ali su mi gpu i mem na 1000 i 1350 na svim kartama.

Poslednja izmena:
Nesicu, nije lose. Ne znam da li su sve isplate prošle ali trenutno stanje u novčaniku je 10.64693951 FTC.

123.png

Znači uplate prolaze. :)

Da li je trebalo vise da bude koina ne znam. Ja sam raspoložen da ostavim ovo da radi kod tebe još 12 sati pa da svedemo račun i vidimo da li se to isplati u odnosu na druge. Ono što mogu da primetime je da nema zastoja u radu što je za pohvalu.

Edit> GREŠKA !!! Ono je cifra potvrđenih koina, prava cifra je sada oko 16+ koina. I još pristižu, dok sam ovo pisao pristiglo je oko 1,6 koina.

Poslednja izmena:
E pa super onda, isto ga i ja drzim pa da svedem racunicu, mada za sad sam tu negde? ako je jos neko probao da kopa neka se javi, ako nece javno moze i na PM, cisto da kaze utiske sta kako

jos jedan kopac je imao donaciju od mene sto je bio istrajan 0.513FTC

"
U koliko imate veliki broj invalid/stale sherova mozete probati ova podesavanja:

Mozete podesavati tezinu vaseg share-a jednostavnim dodavanjem +0.0000xxxx na kraju vase FTC adrese:

vasaFTCadresas+0.0004872

Preporucena share tezina:

Hash Rate (KHash/s) Difficulty
1 +0.00000116
5 +0.00000582
10 +0.00001164
50 +0.00005821
100 +0.00011641
250 +0.00029103
500 +0.00058207
750 +0.00087310
1000 +0.00116414

Evo napokon uspeh da grunem pool:
ovo je test verzija, ja kopam trenutno na njemu, taman da ga isprobam, a i smucilo mi se ovi poolovi ostali cas zezaju cas graficke idu od 0%-99%, za sad sve radi bez problema, imalo je mnofgo opcija pa ne znam koja je sta pa sam stavio da proverim, fee je 0.5% ako je mnogo smanjicu, naravno ako neko proba da kopa neka mi javi ako vidi neke greske da bih probao da ispravim, pool isplacuje posle nekog vremena tj kada se nadje blok tako da budite strpljivi :) nema lazi, nema kradje i nema prevare, isto bez obzira da li nadje greske ili ne moze da se javi da bih pratio koliko resursa su mi zauzeti, na pool-u nije potrebna registracija, samo popunite podatke i spremni ste za kopanje, novcici se isplacuju na vasu adresu koju ste stavili kao username

FeaTherCoin [FTC]:
uputstvo:
prvo skinite FTC wallet sa njihovog sajta http://www.feathercoin.com/, pokrenite ga i cekajte da sinhronizuje mrezu, zatim kliknete na tab "Receive Coins" i videcete nesto sto lici na 6pg7ZsrDSmFH48eyW8dMGgRGJETV96jGdw to je vasa adresa gde primate novcice. nju stavljate kao username, za sifru mozete bilo sta
na pool se kacite: 178.79.40.240:19327

ko koristi cgminer to bi izgledalo ovako:
cgminer --scrypt -o http://178.79.40.240:19327 -u VasaFTCadresa -p BiloSta

mozete i da eksperimentisete sa "-s 5 --expiry 5 --queue 0" komandama mada meni lepo radi i bez toga

ko koristi GUIminer -scrypt ima moja podesavanja na slici

svoje isplate proveravate na http://178.79.40.240:19327/static/ gde vasu adresu FTC potrazite dole gde su isplate

LTC:
ne znam koliko ce mi resursa oduzeti FTC pa podatke necu stavljati jos, inace i on je spreman
CNC:
sprema se uskoro

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Samo mi nije jasno sto ne moze adresa direktno u menjacnicu da se baci?

Možda i može, nismo probali.

Kopa li još neko ovo kod nesica ili samo ja i on ovo guramo? Za sada je sve OK, a mislim da bi bilo bolje da nas ima više, brže bi smo otvarali blokove a valjda bi nam to donosilo i više zarade.

"Evo ti perje, ..." :D

Poslednja izmena:
Evo zakačiću se i ja kod njega povremeno. Upravo sam probao i sve radi :), ali ne mogu da koristim glavnu mašinu za to tokom dana jer mi je neupotrebljiva onda (BTC kopanje je ne opterećuje toliko).
Jedno pitanje. Ako hoću da koristim dve mašine, da li treba nešto posebno da podešavam na drugoj ili vozim identičan username (tj. kod za wallet)?

Ja nisam nikakvu uplatu dobio sa Nešićevog poola. Napravio sam oko 750 share-ova sinoć.

Evo zakačiću se i ja kod njega povremeno. Upravo sam probao i sve radi :), ali ne mogu da koristim glavnu mašinu za to tokom dana jer mi je neupotrebljiva onda (BTC kopanje je ne opterećuje toliko).
Jedno pitanje. Ako hoću da koristim dve mašine, da li treba nešto posebno da podešavam na drugoj ili vozim identičan username (tj. kod za wallet)?
Pa istu adresu... Ili ako hoces kopaj na ovoj 6o6YkSQ1GQs2ysfca3BLbS4Thg8tuxNd9A :D :-devil-:

Poslednja izmena:
evo da se javim, prvih 2 sata mislim da je toliko, imao je neki problem sa serverom, stale je bio 100% i niko nije dobijao isplate, sto mi je bilo sumnjivo, posle sam procackao nesto i pocele su isplate da se nizu, za onih 2 sata sam platio "testerima" da ih tako nazovem odokativnom metodom iz svog walleta ali sada zelim da napomenem da je server u test fazi i da ne snosim odgovornost nikakvu (sto se isplata tice), jos sam nov u ovome pa ne zamerite ako sam spor ili nesto, gledam sad da implementiram chn server pa valjda necu da za****m ovaj :p :d

@air jordan, javi mi adresu na PM sa kojom si kopao

ako sve lepo proodje i mi koji smo kopali budemo zadovoljni preselicu server na ozbiljniju masinu, isto tako se razmisljam da uvedem i sms obavestenje kada vidim na grafikonima da vam je kopac neaktivan, ali je to u malo daljem periodu, dok se prvo ove osnovne stvari ne rese

Kod za wallet je isti ali mislim da 2 različite mašine moraju da budu 2 različita rudara u rudniku.

Kad prodje ovaj Hype sa CNC-om eto i mene kod tebe da probam perije :)

Takođe.

Kod za wallet je isti ali mislim da 2 različite mašine moraju da budu 2 različita rudara u rudniku.
Pa to je bilo i moje pitanje donekle.
Pošto se na drugim pool-ovima username koristi za diferencijaciju workera, šta se ovde koristi ako je username ustvari kod wallet-a?

Druga adresa za wallet.

morao sam da restartujem server posto sam nesto valjda zezno, ili sam ja tako mislio, je*o me kineski novcic

@sam jesi probao pa nije htelo ili? adresa iz waleta je za isplate, tj da se zna gde da budes isplacen za svoj rad, pa bi trebalo da moze i na drugom kompu da se koristi ista adresa, bar ja tako mislim

Poslednja izmena:
Ako neko ima 10 kartica znaci da mora imati i 10 adresa? Ljudi, mozete napraviti jednog workera i preko njega mogu 10 kartica da rade, isto tako je i sa adresom.
Jedna wallet adresa za sve rudare.

Vidi se da je bio prekid, ali rade normalno sada.

znaci prekinuli su sa radom i onda su nastavili normalno da kopaju?

Kopamo punom parom, ne čačkaj ništa. Do sada imam potvrđenih 19 FTC-a a 9 je još u obradi. Sve u svemu najbolji pool na kome sam kopao FTC do sada. :)

e ok ako tako bude onda je super, ja sam mislio da se automatski zaustavljaju kada se prekine veza sa serverom, teramo dalje, ako sve bude jos malo ok, da testiram lepo onda prelazimo na server, jer ovde nemam fiksnu ip adresu

e ok ako tako bude onda je super, ja sam mislio da se automatski zaustavljaju kada se prekine veza sa serverom, teramo dalje, ako sve bude jos malo ok, da testiram lepo onda prelazimo na server, jer ovde nemam fiksnu ip adresu

Najavi samo na vreme kada će to da se desi, da se i mi pripremimo.

Ja bih ti savetovao da ograničiš ovo samo za "naše" jer ako ga obelodaniš i počene da se reklamira "napolju" ode nam i taj server u aut. Ne znam kako ćeš to da uradiš ali bi bilo dobro da uradiš. :)

vazi ici ce najava unapred, to mi je i bila zamisao, samo mi ovde, ovo je samo za test pa da vidim na koju ce stranu da ode i onda uradim sa zatvorenom registracijom

CHN pool

FTC pool

Da li postoji neka varijanta za multipool za GUI Miner Scrypt? Ili za neki drugi miner koji moze da se koristi za FTC?

cgminer može da odreaguje ako neki rudnik padne da pređe na drugi ako na to misliš pod "multipool". Uz to daje najbolje performanse. :)

Probacu cgminer da namestim, vidim da ga ima i u 50miner i ima opcija da kopa LTC i multipool, ako ne onda ovako kao sto si ti napisao.

Sto se tice opcije za flags, ne znam kako bi to islo posto mora da se unese pool, port, worker??? Ili to vazi samo za ove poolove gde se unosi samo FTC adresa? Za sad ja sa poola prebacujem na BTC-e pa tu menjam za BTC.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno