Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Blah ja uzeo po 90$ kako je krenulo bicje i 80$ danas...Mada..bicje to opet 150$ pa neka bude i za mesec dana ja sam zaradio 80% gde to ima Lepo ja kazhem kakvo rudarenje kakvi bakrachi..kesh na berzu i kupujte po 90 prodajte po 150, makar 1x/mesec cjete okrenuti pare i zaraditi 70% ulozhenog...Nema tu mnogo lazhi i prevare, ali ljudi vole opipljivo...vole mashine vole misao da cje jednom dobiti neke mashine (asic).....
edit: ako planirate da ulozhite 10k u mashine, znachi spremni ste 3k da izgubite poshto cjete po max toliko prodati mashine kad se preplavi trzhishte ako btc ode gde ne treba. Bolje da ulozhite tih 3k na berzu i od toga uzimate 1k/mesec uz IQ 95+.
Ako tebi neko hakuje stan ode i tebi 10k eura iz mog primera Zato sam rekao samo onoliko koliko si spreman da izgubish i zato nisam rekao 10k na berzu nego 3k
jedno pitanje. sa 7850 na 900mhz imam oko 240mhash/s. jel to malo? izgleda da jeste. jel to zato što koristim guiminer i windows? i to izgleda da jeste. šta da radim? os ne mogu da menjam jer koristim komp, ali mining program mogu.
ovako bleji na 80 stepeni. pa taman mi fali da je uništim na 1100... ne znam oće li izdržati... memorija mi je na 750. ako stavim manje onda vrati na 1200
Ne bi bilo lose da neko iskusan objasni najbolju varijantu za mining a da pritom racunar koliko-toliko moze da se koristi (surf netom ili gledanje filmov).
Podesis preko cgminera Intesity na 9 umesto sto je maximum 10 i onda gledaj YT i filmove i ostale p . ..
ED_Hunter ne stima jer ti nije intesity na 10 podesen
Mislim ali necu da gresim jer odavno ne radim preko Guiminera a trebalo bi biti u nekom bat fajlu ...
EDIT : ipak sam pogresio . To bi trebalo da se kuca u extra flags nesto al to ce ti pojasniti neko ko to koristi trenutno
Ok upusticu se u ovo. Ima neko ko bi hteo preko teamViewera da mi asistira da sredim sve ? .. Neko koga ne mrzi
Lako cu grafu da zamenim, samo prvo da vidim da li hoce ovo kod mene.