Šta je novo?

Nexus 11

• Začetnik teme Začetnik teme Laki.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Laki.

Poštovan
Učlanjen(a)
14.10.2012
Poena
66
Ovu temu otvaram u nadi da ce ga videti Srbi kao i nexusa 7, ali ako je 7 bio najjeftiniji, cisto sumnjam da cemo imati prilike da kupimo ovog, jer kod nas im je jeftino pun pogodak.
11" PLS TFT 2560x1600
slot za microSD
8MP + 2MP
Exynos Octa
A zanimljivo je i to sto samsung pravi galaxy tab 11.

Pošto ga pravi Samsung, ne verujem da ćemo ga se nešto nagledati u Srbiji. Ni N10 se kod nas nije pojavljio, nadam se da će situacija biti bolja s N11, ali ne očekujem previše ni po pitanju dobavljivosti ni po pitanju cene.

A i nadam se da će smanjiti onaj okvir oko okrana, ako bude kao na onim slikama koje kruže po netu, pa još 11" ekran - biće ogroman.

Pošto ga pravi Samsung, ne verujem da ćemo ga se nešto nagledati u Srbiji. Ni N10 se kod nas nije pojavljio, nadam se da će situacija biti bolja s N11, ali ne očekujem previše ni po pitanju dobavljivosti ni po pitanju cene.

A i nadam se da će smanjiti onaj okvir oko okrana, ako bude kao na onim slikama koje kruže po netu, pa još 11" ekran - biće ogroman.
To se i meni ne svidja, a drugo ne znam jos nijednu aplikaciju koja je pravljena za vise od 10'' tako da ce ovo biti cisto za surf, multimediju i eventualno za gaming... Meni je 10'' malo teze da nosim a ovo samo za kucnu upotrebu tako da smatram da ce biti promasaj... I ovaj nexus 5 5.2''. Ja stvarno ne znam sta oni pokusavaju, mozda zele da ljudima evoluiraju sake sto ce se sigurno desiti ako nastave ovako. E bilo bi dobro da sa novom serijom nexusa stari pojeftine 🙂

To se i meni ne svidja, a drugo ne znam jos nijednu aplikaciju koja je pravljena za vise od 10'' tako da ce ovo biti cisto za surf, multimediju i eventualno za gaming... Meni je 10'' malo teze da nosim a ovo samo za kucnu upotrebu tako da smatram da ce biti promasaj... I ovaj nexus 5 5.2''. Ja stvarno ne znam sta oni pokusavaju, mozda zele da ljudima evoluiraju sake sto ce se sigurno desiti ako nastave ovako. E bilo bi dobro da sa novom serijom nexusa stari pojeftine 🙂

Ma nemoj, napljujes ih napljujes i onda, e al ako bi bili malo jeftiniji kupio bih ih... 😀 Sio mu ga Djura... 🙂

Ако апликација лепо ради на 10" радиће добро и на 11", али слажем се да је то већ превелико, а могуће и претешко за удобно држање.

Што се телефона тиче Samsung је са Note II показао да се и 5.5" може добро продавати.

Ja napljujem 5 i 11, ne 4 i 10 🙂

ne verujem da je 11" ogromna razlika u odnosu na 10, mada da se ne lazemo 10.1" jeste itekako velika povrsina za standardno koriscenje

mada za kucni tablet i takvu varijantu, za ne iznosenje, i nije lose. za filmove iz kreveta, na stocicu u docku da stoji tab, savrsenstvo

ne verujem da je 11" ogromna razlika u odnosu na 10, mada da se ne lazemo 10.1" jeste itekako velika povrsina za standardno koriscenje

mada za kucni tablet i takvu varijantu, za ne iznosenje, i nije lose. za filmove iz kreveta, na stocicu u docku da stoji tab, savrsenstvo

Filmove iz kreveta gledam na TV-u a dock i to imam laptop tako da ne vidim svrhu ovde, voleo bih da tableti zamene desktop računare ali ovo što nije ni tablet ni desktop već nešto prelazno je najgore, makar da ima windows 8 pa da možeš da radiš ko na desktopu a ovako... Mada nikad se ne zna, možda sledeći android bude čudo 😀

Nazad
Vrh Dno