@Coyote
Ako stvarno verujes u ovu pricu i smatras da ima potencijala.. ulazi i ne osvrci se na druge..
Ja sam poceo sa kopanjem pre 10 meseci.. i cela prica mi je bila vise nego nerealna.. posle prve isplate od 50$ ulozio sam dosta vise nego sto ti planiras sad.. za svo to vreme.. tj od mog prvog dana rudarenja bila je prisutna prica a-sika i kako je sve gotovo i kako su ljudi pukli pare za grafike.. bas u tom periodu dovlacio sam po 30-40 grafa po turi.. i pun gas..
Sad 6 meseci kasnije mogu da se nasmejem tim a-sik zagovornicima..
Fakultet sam zavrsavam.. tj na budzetu sam i to mi nije opterecenje.. ostao mi je jos 'ebeni diplomski, al ne stizem da ga napisem jer treba naostriti silne asove za rudarenje
I ako ti je za ohrabrenje, ja cu sad pojacati kapacitete za barem tu cifru koju si ti naveo
A za ove nabedjene @djavolcice sta reci..
Verovatno se jedu sto nisu onda (pre par godina) usli u pricu
Meni je celu pricu bitcoina prezentovao clan bencha mige.. i hvala mu do neba.. bio sam u neverici ali posle kratkog perioda potvrdila se ona narodna "gde ima dima ima i vatre"
Kako kaze jedan moj drugar.. ovo je filmska prica.. al sve dok bude postojala, pun gas i uzivaj u zivotu
Tako da, ako si planirao da ulozis.. ulozi koliko si spreman da oprostis.. i ne veruj previse u a-sik price.. ukljuci samo gram mozga u pogon.. i stavi prst na celo i zalitaj sebe jednu prostu cinjenicu
"Zasto bih ja prodao a-sik nekome, kada se ta investicija otplati za 10dana.. a posle toga taj isti koji je otplatio uredjaj, ce svaki dan praviti gomile para"
E da.. neko spominje godine i ko je kome tata

ja sam '83 i bas u punom jeku rudarenja dobio sam cerkicu

istina da sam vise puta preskocio njeno vecernje kupanje.. ali sad kad je sve skockano.. moze se uzivati u lepotama zivota
Bas kada smo organizovali prvi skup rudara u ovcar banji.. dan pre toga sam dobio curicu