Šta je novo?

Raidmax

Ja vec duze vreme planiram da uzmem model RX-730SS, mislim da bi ova napajanja trebala da isporuce bar 600-650w, mislim da bi bez problema radilo na toj konfiguraciji.

Ja vec duze vreme planiram da uzmem model RX-730SS, mislim da bi ova napajanja trebala da isporuce bar 600-650w, mislim da bi bez problema radilo na toj konfiguraciji.

Prema ovom testu skoro su svih 700W deklarisanih iscedili iz njega sa efikasnoscu od 79 %, sto je solidno.A ima i 3 god. gar.
1163293-4.jpg

Ja ga imam na jednoj konfi i napaja 3x6870 + konfiguraciju. To je nekih ~500W na 12V i ja ga ne bih preko toga opterecivao (i ovo je previse). Cak sam morao i ukljuciti onaj crveni prekidac da se vent vrti na max RPM inace bi se istopilo koliko je vruce.

Ako moze 3 x 6870 da potera , jedan gtx 570 ce da tera pevajuci!:)

Naravno. A da napomenem da mi tako radi skoro pola godine 24/7. :) Znaci nije bas dno dna kvalitet.

Kakvi dno dna, odlicna napajanja po iskustvima drugih, posebno u toj cenovnoj klasi. Ja cekam da stigne ovo RX-730SS :)

ja imam to napajanje i imam u crossfire 2x6970 i to radi odlicno ,mozda nije nesto ultra mega giga ali za te pare vrsi posao :) preporuka...

A koji je bolji RX - 700AC ili RX-730SS ? Mislim ako zanemarimo tih 30W.

Ja sam se opredelio za 700AC jer ima vise konektora i dosta je lepse i tise napajanje. A kostalo je ~700 din manje.

Ja kada sam ga uzimao bio je jeftiniji od RX730SS.

Ja sam se opredelio za 700AC jer ima vise konektora i dosta je lepse i tise napajanje. A kostalo je ~700 din manje.

A jel ima dva pci-e kabla ili drugi treba da se nadomesti adapterom? Po linku iz prvog posta trebalo bi da ima dva. Ali kako vidim taj 730 SS ima samo jedan.

Poslednja izmena:
Hvala na informacijama. Po vasim postovima izgleda da je OK napajanje. Porucio sam ga u ww. RX-700AC . ( ipak navijam za partizan ):-devil-: Ovih dana treba da stigne.

A jel ima dva pci-e kabla ili drugi treba da se nadomesti adapterom? Po linku iz prvog posta trebalo bi da ima dva. Ali kako vidim taj 730 SS ima samo jedan.

Ima 2x6 pin+2, odnosno 2x8 pin. :)

@erzo,

neka te lepo sluzi.

Hteo sam da narucim RX-700AC ali za sada nema ga. ( ima u izlogu samo nema u radnji nigde ):D Ocekuju isporuku od dobavljaca tek sredinom maja. Samo neznam koji q ... su ga stavili u cenovnik i to sa poznatom cenom? :-devil-:
@erzo
si ti dobio napajanje?

imam ih ja par komada.. ok su.. al malo razocarenje kad sam video presek provodnika koji treba da guraju 12v do grafika.. al za te pare, napajanje je bombonica :D

Jel tebi gura konfig iz potpisa?

Ma jok.. imam neki lc gp3.. ostalo od neke masine.. ;)

Lc mu dodje kao neka jeftina srednja klasa.. al zavrsava posao.. ;)

A taj raidmax moze lepo da potere.. provereno :) 3x 6950 radi fino ;)
Vidim da imas slicnu konfig kao i ja pa reko da pitam iz prve ruke.

imam ih ja par komada.. ok su.. al malo razocarenje kad sam video presek provodnika koji treba da guraju 12v do grafika.. al za te pare, napajanje je bombonica :D

Na koji mislis 700AC ili 730SS ?

ne nisam. U ww su mi rekli da ce biti sredinom meseca. Ali ja bas nisam siguran. Sve sam blize da narucim : http://www.atom.rs/?sid=6442
Na komsijskom forumu su ga testirali i dosta dobro se pokazao.Iscedili su iz njega citavih 800W a cena mu je egal sa Raidmaxom. Mozda je ovo jos bolja kupovina.

Samo i to dal imaju na stanju. Zbog praznika verujem da ne rade pa ne moze ni da se proveri.

Ljudi, kakva su vam iskustva sa Raidmaxovim napajanjima? Prvenstveno me zanimaju zbog cable managmenta... Imam LC600H-12, koje ima prekratke kablove, ne samo za cable managment nego za bilo kakav bottom mount. Naravno, zanima me i jel su stabilna i da l' se mnogo "deru"... :d

Da ne otvaram novu temu da li je napajanje Raidmax RX-730SS okej za tu cenu po kojoj se prodaje to jest oko 50 eura i da li ima neko bolje napajanje u tom cenovnom ranku i koje ? Hvala

Pogledaj Thermaltake SPS530M. Bolje i kvalitetnije u svakom pogledu.

Vrh Dno