Šta je novo?

najnoviji medija plejer

djurkash

Slavan
Učlanjen(a)
23.09.2009
Poena
465
DAjte preporuku za neki noviji medija plejer.
Kupujem za matorce, dakle zato bih i išao na plejer, ne na HTPC, zbog pre svega jednostavnosti korišćenja a i praktičnosti.
Do sada su koristili Apacer 460, koji je solidno radio, ali je u zadnje vreme počeo da štuca, pa je vreme za promenu.

Pošto ovaj Apacer nije pustao DTS, to je must za naredni model. Sve se reprodukuje na plazmi panasonic p42s20e (koja ima u sebi plejer, ali ne pušta mkv, a i nema usb, već samo SD karticu).

Sad, gledao sam WD modele, i deluju interesantno, ali nisam siguran koliko dugo nisu izbacivali najnoviji model.
Ne znam šta je sa Asus O pla serijom, ili pocornom.

Budžet je oko 200, mada, može i malo preko...

Poslednja izmena:
Za oko 50E,polovan WD TV HD Gen.2,sa modovanim fw cita i flv i uz wireless adapter ima picasu,flicker i moze da pusta fajlove sa media servera ili shareovanog diska.
Pusta mkv,dts,avi.......

Za oko 50-65 E, polovan WD TV Live (+), ima lan ,pusta sve kao i prethodni i ima nekoliko internet servisa

Za oko 110 E, NOV WD TV Live stream (aka. Gen.3),brojni internet servisi i pusta sve kao i prva dva. Najlepsi UI ali sporiji u radu.

Sva tri veoma dobra .Asusi nisu losi ali je WD sa svojim plejerima reper kada su jeftini multimedijalni plejeri u pitanju.
Izuzetno jednostavni za koriscenje.
Od mene preporuka.

Za oko 50E,polovan WD TV HD Gen.2,sa modovanim fw cita i flv i uz wireless adapter ima picasu,flicker i moze da pusta fajlove sa media servera ili shareovanog diska.
Pusta mkv,dts,avi.......

Za oko 50-65 E, polovan WD TV Live (+), ima lan ,pusta sve kao i prethodni i ima nekoliko internet servisa

Za oko 110 E, NOV WD TV Live stream (aka. Gen.3),brojni internet servisi i pusta sve kao i prva dva. Najlepsi UI ali sporiji u radu.

Sva tri veoma dobra .Asusi nisu losi ali je WD sa svojim plejerima reper kada su jeftini multimedijalni plejeri u pitanju.
Izuzetno jednostavni za koriscenje.
Od mene preporuka.

Hvala na odgovoru...

O WD sam najviše i razmišljao, ali bi mi bilo bitno da taj uređaj može pustati fajlove i za par godina, ako je moguće :D

Pa i za par godina pustace sigurno ove sto sada pusta,ako se ne pokvari :d.
WD dosta azurno izbacuje nove fw pa ce valjda i tu biti nekih mogucnosti.
Jedino ne verujem da moze da reprodukuje rezoluciju vecu od 1080p.
Za par godina ce i wd ili neko drugi da izbaci adekvatne media plejere koji ce biti adekvatni materijalu
koji ce tada biti u upotrebi i eto veselja :).

A, da li ko ima iskustva sa Asus O!Play TV Pro uređajem?
Vidim da je ipak novije generacije u odnosu na WD Gn 3, a ima i usb 3.0, kao wifi adapter što nije za bacanje.

Takođe, iako mi uređaj sa DVD/BD nije potreban, pažnju su mi privukli uređji tipa ovog Asus-a kao i ovaj LG smart upgrader. Plazma na kojoj se pustaju filmovi nema smart mogućnosti, tako da su dobrodošle, posebno youtube...da li ko koristi ove uređaje?

Vrh Dno