Ma sve je to jasno u teoriji ali praksa kaze da posle skoka diff-a sledi skok cene,to ne masi videces![]()
Moguce ali je to onda krivica kopaca kojima kad skoci diff cuvaju coin-e i u svojim glavama ih vrednuju vise pa uticu na berzu
Ma sve je to jasno u teoriji ali praksa kaze da posle skoka diff-a sledi skok cene,to ne masi videces![]()
Da li i ja da se ubacim u tu pricu? Da izbacim bure sa kupusom iz podrumai pocnem sa jednom asus 7950 dc2 top igrice su mi dosadile treba masina da se otplati :d .Sad ce mirza da mi se smeje.
Znaci idealno za genijalcinu...![]()
Vikend je bio kritican, posle svega sto se izdesavalo, jer je uvek manji obim trgovine na gox tako da je trziste podloznije manipulaciji. Odlicno je sto smo izasli sa cenom od oko 100$ sto su mnogi samo prizeljkivali i sto je znak da sam btc nije mnogo uzdrman. Do sledeceg vikenda se moze ocekivati rast ali to zavisi i od toga kako ce se stvari razvijati sa bitcoin24 kao i od ostalog sto bi moglo da se izdesava. Nebi bilo nista bolje za btc nego kad bi se vrednost ustabilila na oko 100$ na bar nekih par nedelja. Vrednost od 100$ prvi put je dostignuta pre tacno dve nedelje 1. aprila.
Cena utice na diff tako sto motivise ljude da se ukljucuju i prosiruju kapacitete. Nju samu odredjuju drugi faktori koji su u veoma slaboj vezi sa miningom. Najbanalnije predstavljeno trenutno vrednost odredjuje odnos novca koji u btc ulazi i onog koji ga napusta. Posto svakim danom sve vise ljudi zna za btc novac koji ulazi je mislim ovde na pravoj strani.
Pozdrav svima.
Imam pitanje vezano za share difficulty na 50btc.
Imam 4 worker-a, gde svaki od njih radi snagom od 1100MH/s. Svakom sam stavio diff. 4
Da li bi bilo neke bolje racunice ako bi napravio samo jednog worker-a i stavio mu diff. 16?
Nema razloga da ti se smejem.
Platiš jednu pizzu i ja ti to namestim da šljaka.![]()
Jedno pitanje. Sto ne rade Mt Gox Eur codovi? Uopste ih nema na sajtu... Da li ce se vratiti jel zna neko nesto o tome?
*** ja sinoć gledao i vidim nema ih više, prvo sam se pitao da li dobro gledam ali definitivno na Withdraw Funds više nema Codova :trust:-nayebali smo, to je dodatna komplikacija sad. A trebalo je od 1.maja da ukinu koliko znam.
Pa mogu, al šta mi to znači kad želim da dignem recimo 80-100 evra da imam za 2-3 meseca struje, tako sam i sad hteo međutim od toga neće biti ništa izgleda. Ne znam kako ću sad rešiti ovo..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari