Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Instaliraj 2.3.2 verziju, ove posle imaju taj bug. Lik iz Vibera je rekao na xda da će u verziji 3.0 biti ispravljen, do tada ko ima problem sa AudioOut_2 da koristi verzije do 8.Januara.

A zar Viber može da pravi problem i kada je net ugašen?

Na XDA sam našla da ako onemogućite (zamznete) Samsung TTS (u Titanium na primer), možda se reši problem. Isprobaću i to, pa baš da vidim :confused:

A u kom programu pratite taj wakelock? U bbs ili wakelock detector?
Ja imam problem sa alarm menagerom wejklokuje fon s vremena na vreme...
Dok mi u wakelock menadzeru audioout_2 se uvecava proporcionalno koliko je ukljuceno nesto od multimedie youtube, video plejer, neka igrica...
Ali me muci taj alarm menadzer (android system) koji budi telefon povremeno..
...probao sam i posle sveze all wipe instalacije mc2 lite, samo jkay, titanium ali wakelock je tu..

Ok, jeste da za to sluzi :) ali nemam podesen niti ukljucen alarm, a nekada u stendbaju ima ogroman broj budjenja, a nekada ga nema..

Kao po pravilu mi se dešava kada ga uveče skinem sa punjača, ugasim Wifi i mob net. I uvek je taj problem : AudioOut_2
Pre nego sto ga skines sa punjaca probaj da ukljucis sound profil, tj. normalni profil, pa ga skini sa punjaca..meni tako prolazi taj wakelock..ugasi se posle par minuta..ili restartuj telefon sa upaljenim svim zvukovima

To što ti pričaš to je vbus_present wakelock, a audio_out nema veze sa punjačem.

Inače taj vbus_present nema uopšte uticaja na bateriju. Wakelock postoji u zapisu, ali uopšte nema uticaja.

Šta god da je ima veliki uticaj na potrošnju baterije :thumbdown:
Isprazni 20% u toku noći sa ugašenim netom, a u BBS pokazuje taj AudioOut_2 (svih 7-8h koliko je god budan) :eek:

To što ti pričaš to je vbus_present wakelock, a audio_out nema veze sa punjačem.

Inače taj vbus_present nema uopšte uticaja na bateriju. Wakelock postoji u zapisu, ali uopšte nema uticaja.
Ne razumemo se..ja nemam taj vbus_present, vec ovaj AudioOut_2..a resavam ga na gore opisan nacin..

Ja nisam baš najbolje shvatila oko tog normalnog profila :confused:
Tj. to podešavanje profila

Pa kako..ukljucis zvuk na telefonu, da zvoni kad te neko zove ili stigne poruka, a ne da vibrira ili da bude u silent modu :d

Ne razumemo se..ja nemam taj vbus_present, vec ovaj AudioOut_2..a resavam ga na gore opisan nacin..

Cekaj ti imaš audio_out wakelock zbog punjača?? Tj. kad izvadiš punjač, a ne uključiš ekran pre toga? To još nisam video na S2 :D barem od kad pratim BBS, a to je dugo. Ja znam za vbus_present

Ti imaš S2 sa bagovima S3-ojke :D

Poslednja izmena:
Cekaj ti imaš audio_out wakelock zbog punjača?? Tj. kad izvadiš punjač, a ne uključiš ekran pre toga? To još nisam video na S2 :D barem od kad pratim BBS, a to je dugo. Ja znam za vbus_present

Ti imaš S2 sa bagovima S3-ojke :D

Ma ne bre :D..meni se javlja taj audioout wakelock kada mi je telefon, recimo, u vibrate ili silent modu kada ga skidam sa punjaca, a ako ga prebacim u sound i skinem onda nema tog wakelocka..ili ako mi se vec pojavi, a restartujem telefon sa uljucenim sound modom onda isto nestaje

Hmm... Ne znam... Meni se to ne dešava :)

Hm, na xda su pisali kao sto jelena rece sa zamrzavanjem samsung tts, promenom melodije zvonjenja, gasenjem svih zvukova u sound options i haptic feedback, dok wakelock ne nestane, posle se moze normalno koristiti, pod uslovom da neka user aplikacija nije uzrocnik...
Neki gremlini ispod haube S3 :)

Poslednja izmena:
Pa pitanje je da li telefon primaoca podržava taj kodni raspored..ako je neki ne-smart tel. onda teško..ovi ostali poput symbiana, windows phonea nemaju tih problema

Koliko vidim nije problem u drugim telefonima nego u mom telefonu koji nece da posalje cirilicnu poruku. Izbacu poruku "poruka moze stici ostecena na prijemni uredjaj", i tom telefonu stignu upitnici. do pre dva dana sad sa Desire slao cirilicne poruke i svima je stizalo. Bas sad na taj Desire koji sam dao zeni stizu upitnici kao i drugima kojima saljem.

Onda probaj i GoKeyboard, znam da on ima cirilicu..ako on salje normalno onda je do tog programa koji koristis

Ok, jeste da za to sluzi :) ali nemam podesen niti ukljucen alarm, a nekada u stendbaju ima ogroman broj budjenja, a nekada ga nema..
tebra nije to budilnik :D tj bar ne za tebe :D
kad neka aplikacija treba da uradi nešto (npr sync) u određeno vreme ili za neko vreme, njoj se tada okida alarm koji je poziva. alarm manager, kako mu ime kaže, upravlja svim tim alarmima :)
ako imaš root, možeš u BBS da pregledaš sve alarme koji su ti se okidali.

Meni se to pojavilo sa update-om na JB..na ICSu sam imao taj usb wakelock :D Sad, dal je do Viber-a, ne znam..mrzi me da ga deinstaliram, pa ponovo instaliram :p

Moraš i da restartuješ telefon posle brisanja Vibera, tek posle restarta je sve ok.

Koliko vidim nije problem u drugim telefonima nego u mom telefonu koji nece da posalje cirilicnu poruku. Izbacu poruku "poruka moze stici ostecena na prijemni uredjaj", i tom telefonu stignu upitnici. do pre dva dana sad sa Desire slao cirilicne poruke i svima je stizalo. Bas sad na taj Desire koji sam dao zeni stizu upitnici kao i drugima kojima saljem.

Udji u poruke stisni meni dugme i idi u settings. Negde dole ces imati Input Mode i ako ti je namesteno na gsm alphabet nece slati cirilicu a ako stavis unicode ili automatic onda hoce probaj da li pomaze.

Poslednja izmena:
Ne mogu da prodadjem taj Input Mode, a treba da namestim na automatsko.

Ja samo tu stavku nemam u podesavanjima.

Ovo nemas?

Prilozi

• Screenshot_2013-04-14-21-22-41.png
    Screenshot_2013-04-14-21-22-41.png
    201.1 KB · Pregleda: 130
Ne.

Nazad
Vrh Dno