Šta je novo?

LG Nexus 4

1. koliko znam to zveckanje se cuje kamera i to tako mora
2. ima

Sta bre mora? Da se čuje zveckanje? :banghead:

Ja sad mlataram telefon i ništa se ne čuje kod GS2. Verovatno su to popravili u novoj N4 seriji.

Edit: Evo i kuckam, ne znam kako treba jako da se kucka, ali ne čujem. Možda sam i gluv, mislim ne čujem.

Poslednja izmena:
Ja sad mlataram telefon i ništa se ne čuje kod GS2. Verovatno su to popravili u novoj N4 seriji.

Edit: Evo i kuckam, ne znam kako treba jako da se kucka, ali ne čujem. Možda sam i gluv, mislim ne čujem.

Brate ovde je rec o n4 a ti koliko sam skonto kuckas sa sgs2...a ne moras ni da kuckas neksus samo ga stavi najnormalnije na plocu od radnog stola i skontaces o cemu pricamo

Zvecka i kod mene i tako mora zbog sočiva na kamerici ali je to i ne čuje toliko jedino kad baš mućkam telefon (što retko radim jel)...
Novi store izgleda jako lepo,ali samo sa tunelnim medvedom za našu zemljicu izgleda tužno i totalno prazno...
yPrNznxSJjJrMlPVygdbSI1KEcVPtxZEl49O094YWl4.png
0pI0kn7dSYMJutrF8Hth4Tu5Tti3Kocek3wHR6GUIk4.png

Da odyebu ljude? A sta si ti ocekivao, totalni redizajn telefona? Ovo je klasicni primer kako se ljudima nikako ne može ugoditi :trust:

Ti si klasican primer nekog ko se prima i na obicne troll postove.

Ja nisam nista ocekivao, vecina vas je pljuvala lg zbog ne znam ja kakvih sitnica i pola vas je govorilo kako nece da uzme N4 zato sto je lg.

E pa eto vam sad lg koji ne slusa svoje kupce.

I daj opusti se malo. :)

Pa izvini sto nisam znao da si običan troll :p

Ja N4 nisam hteo da uzmem jer nema 5.55" ekran i stylus :d

A ako se još malo opustim, zaspacu ;)

Brate ovde je rec o n4 a ti koliko sam skonto kuckas sa sgs2...a ne moras ni da kuckas neksus samo ga stavi najnormalnije na plocu od radnog stola i skontaces o cemu pricamo
Napisao si ovo
Da mora da se cuje svaki se cuje licno sam probao na desetak komada cuje se identicno kao na ip4 i 4s

Znaci da na svakom telefonu treba da se cuje posto nisi rekao samo na N4, nego si rekao i na ip4/s

Kada se mlatara telefonom, nista se ne cuje. Kada se lupne telefon blizu kamere, cuje se mehanizam auto focusa i ne vidim da je to neki problem.

Probajte da bacite telefon niz stepenice, da vidite kako se onda tek cuje -.-

Ljudi su poludeli definitivno. Više ne znaju gde teraju i i izmišljaju svakakve gluposti. Uzmite kamen pa nece da vam zvecka.

Pa ja nesto mislim da ce i sa kamenom da zvecka. Doduse samo jednom, ali ce da zvecne... :)

Ljudi su poludeli definitivno. Više ne znaju gde teraju i i izmišljaju svakakve gluposti. Uzmite kamen pa nece da vam zvecka.
+100
Te zvecka kamera, te greje se ekran, te škripi poklopac... Strašno, pomislio bi čovek da ovde niko nema nikakve probleme u životu kad osluškuju kameru i mere temp ekrana

Napisao si ovo

Znaci da na svakom telefonu treba da se cuje posto nisi rekao samo na N4, nego si rekao i na ip4/s

Nrate dao sam primer zato srp su ta dva telefona koja imaju staklo pozadi specificna za to...isto tako sei nexus ponasa...ali ne zameram ti ipak su sitni sati bili u pitanju

A sve te komentare o nekom zveckanju verujem da pisu ljudi koji nemaju n4

Kao i uvek.. :) i ja sam jedan od njih,ali postajem vlasnik n4 u subotu tako da mi se moze oprostiti :) p.s. narucio onaj kineski bamper ali u beloj boji,sada cekanje mesec i vise dana da stigne :)

Стигао ми Н4 за бураза. Да ли свима крцкају volume тастери? Као да се пластика помера некако. Ја мислио неки много квалитетнији дизајн од с3-ке кад оно прц. Рутован и стављен Франко кернел. Јел' треба још нешто за потпуни угођај пре него га пошаљем? Предлог?

Meni ne krcka nista, tasteri deluju prilicno utegnuto i precizno. Probaj da noktom pomeris tastere malo gore dole, mozda "legnu" na mesto.

Sto se tice kernela, ja sam ubacio "contrastry kernel" sa napucanim bojama i boga mi se ne mrdam od njega vise :D Mislim da je baziran na originalnom kernelu, sa samo izmenjenim vrednostima boja, ali nisam siguran. Ako neko ima predlog za neki drugi kernel na kome mogu da se podesavaju boje, kontrast, gama itd, neka javi.

Obavezno ubaci i camera mod, kojim se povecava bitrate za snimanje na 20mbps...

PS. Da li jos neko ima veliki battery drain izazvan auto lokacijom u mapama? Better battery stats pokazuje veliku aktivnost procesa "SignalCollector.ScannerThread" i jos nekih, koji su deo maps aplikacije. Battery drain je oko 5-10% na sat! Cim se iskljuci sve vezano za lokaciju u mapama, baterija se trosi normalno u stand by-u.

To je normalno za mape. Od kad su pocele da trose puno (ne znam od koje verzije) od tada ih nema na mom telefonu :)

Aaaa Djilke *** - nije to NORMALNO za mape! Nenormalno je, i veelikoj vecini ljudi rade dobro. E sad, sto si ti imao problem pa ih mrzis i slejtujes na svakom koraku... :D

Jesi probao clear data?

Jesam, ne pomaze voda majko :d Ma nisu mi ni potrebne mape, samo mi je bio problem dok nisam provalio o cemu se radi. Sad nema toliko wakelock-ova i telefon vecinu vremena provodi u deep sleep modu :)

GMaps su unistili sa tim location glupostima. Ja sam ih disable-ovao.

Aaaa Djilke *** - nije to NORMALNO za mape! Nenormalno je, i veelikoj vecini ljudi rade dobro. E sad, sto si ti imao problem pa ih mrzis i slejtujes na svakom koraku... :D

Jesi probao clear data?

Vidis da nisam samo ja u pitanju :D

Mislim ono imam iGO kad mi treba da pogledam, a ove mape mi nicemu ne sluze :)

Da meni su mape srkale i vise od toga, e to nije bilo normalno, a ovo sto srcu po malo, to je normalno :p

Zasto ona aplikacija Battery Guru zahteva ukljucen location da bi radila?

Da bi znala kada si u putu, odnosno gde se ne kacis na net kako bi isti iskljucila i smanjila potrosnju. Licno ne volim te aplikacije za stednju, jer od smartphona naprave dumb phone. Za mene je poenta smartphona da sam nonstop online zarad maila, gtalka, skype-a itd...

U pravu si, iskljucio sam je. Sad cu bas da vidim jel pravila neku razliku s baterijom ili ne, posto sam je prvog dana instalirao

Nazad
Vrh Dno