[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Bolje i po pravilu skuplje. Mozda neki SS 760W ili Nitro 850W ako nadjes.
Ako nekoga zanima, aktivirao sam staru mašinu sa HD4890 i daje oko 85-90 Mhash/s![]()
Naravno da radi i 6950Dandy ne *****avaj, puštaj u pogon tu tvoju 6950 (makar kad spavaš).
Osećam da Bench redakcija "kopa" u posebnoj sobi svoje firme sa najbesnijim hardverom. Zato se i retko oglašavaju ovde, već mudro ćute i rade.![]()
250$...
treba ti devizni račun, bilo je 100 puta priče o tome
Posle toga, dobijaš svoj račun koji je u sledećem formatu RSxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx e to ti je IBAN, to na mtgox-u ubaciš u withdraw metod, sačekaš verifikaciju i posle možeš da šalješ pare, ali obrati pažnju na sledeće: MtGox uzima 2000 jena, odnosno 16€ po transakciji plus te košta sam swift
Onaj sto ti pokazuje cgminer +-10%Imam 6950, cgminer pokazuje 340-360 MH/s, a statistika na bitparking-u 400MH/s. Šta je merodavnije?
Nisam nešto čačkao GPU je na 820/300 MHz podešen.
Mislim da ću da fleshujem BIOS na 6970 pa da ga ozbiljnije OC tek tad.
Jel bi mogo Seasonic od 620W da pogura 2x7950 i 6950. Meni matematika kaže da nije mudro probati![]()
TDP na defaultu bi bio zbirnih 600W (bez obaranja memorije), e sad kolko je zaista moćan taj SS?
Znam da je efektivno deklarisan na 576W na 12v, ali kako je to u praksi?
I jel moguće podesiti .bat tako da jedan pool kopa na BTC a drugi na LTC il obrnuto?
To mi nije jasno kako podesiti zbog --scrypt tag-a za LTC pool.
Ja bih ti preporucio cgminer i bitparking jer radi bolje od 50btc, 50btc zna da stane na pola sata - sat, ali posto si pocetnik (kao i ja) onda koristi 50btc, jer bolje je da izgubis sat vremena dnevno, nego 12 sati pokusavajuci da podesis 3 stvari koje su u sustini prelake, ali kad radis prvi put oduzmu dosta vremena.Jel raspolozen neko da mi detaljno preko pp objasni kako da pocnem da rudarim
Citao sam neke matore "step by step" postove al sve je matoro. Cisto da ne koristim 5850 za lol![]()
I imamo i prvih 200eur![]()
Jel se seca neko kad ste prodavali po 17$Ovo nije moglo da se ocekuje ni u najludjim snovima, koliko li se samo strpljivih geekova obogatilo
![]()
200e . . . oleeee![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari