Da li si nekada cuo za Ponzijevu semu...? E pa, Bitcoin je upravo to, samo se ovde varaju IT korisnici, za razliku od Ponzija koji je varao obican narod. Naravno, na svakoj prevari moze da se zaradi, ni kod Jezde i Dafine nisu bas svi investitori pukli, ali ipak treba biti krajnje realan - Bitcoin je prevara na kojoj u ovom trenutku moze fino da se zaradi, i nista drugo. Naravno ovo je moje misljenje, koje moze, ali ne mora, da odslikava pravo stanje stvari.
Apple je napisao(la):Zna li neko koji referal code se upisuje pri reg na VIrcurex ?
Da. Po meni i malo bolja varijanta ali kako se kome svidja.
evo konacno samo i ja poceo rudariti ali desava mi se sledeci problem. kad pokrenem guiminner , izbacuje mi neke anomalije tipa artefakti u vidu kockica. graficka mi jeste zategnuta 1150 na def voltage ali fora je sto se to isto desava i na defaultu. neko ima slicnih problema ili je to kod mene?
Koja je graficka u pitanju ? Kod nekih drivera se to desava . Ako ti smeta probaj ove beta drivere ...
Znaci, znaciJel to znaci da ne provodis noc u garazi?![]()
Mislim da je forumas Nesic ubo najbolju kartu za ltc, mislim na performanse/cijena...Koji MSI i koji ASUS 7950 ili koja vec oznaka su dobri za kopanje?
Neko je ranije ostavio tacne oznake ali nema sanse da nadjem taj post.
7770 bi trebalo da daje 170-210 mh/s, spusti brzinu memorije na 300 mhz a podigni malo gpu, jer ti memorija podize temperaturu, a nista ne radi...Postovani forumasi. Danas sam poceo da rudarim sa 2x7770 MSI grafikama, (planirao sam 2x7790 ali ne pitajte kako zapale su me ove kartice). Elem posle silnog citanja nekako sam sve to stavio u funkciju. Koristim cgminer i registrovao sam se na bitparkingu. U cgmineru pokazuje da jedna kartica daje 130 Mhs a druga oko 160 Mhs, temerature se krecu od 65-70c, to je sve na default podesavanjima.
Molim vas za predlog kako da optimalno podesim ove kartice da daju koji Mhs vise a da ostane sve dovoljno stabilno i hladno. Jos jedan detalj, kada cu u Btc Wallet-u moci da vidim neki rezultat mininga (da li kada zavrsi sinhronizaciju) ?
Jel bi mogo Seasonic od 620W da pogura 2x7950 i 6950. Meni matematika kaže da nije mudro probati![]()
TDP na defaultu bi bio zbirnih 600W (bez obaranja memorije), e sad kolko je zaista moćan taj SS?
Znam da je efektivno deklarisan na 576W na 12v, ali kako je to u praksi?
A sta predlazete za 3x7970,koj napajanje?
Jel bolje uzeti jedno jako ili 2 slabija i konkretno koje?
Hvala unapred
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari