Sto se tv-a tice tu su ipak potpuno podbacili, mislim da imaju najgoru ponudo kanala. Uprkos raznim obecanjima tu nisu napravili ni jedan pomak od pocetka rada.To im je verovatno i najveca mana jer vecina ljudi bi mozda i presla na njih zbog interneta ali ostaju vezani za druge provajdere zbog raznih paketa sa boljom tv ponudom.
Upravu si potpuno i sa svim navedenim licno ja ko ja se slazem 100000%, ali si prevideo jednu stvar, ljudi imaju i porodicu (majke, oceve, babe,dede, sticeve, strine...) i zbog njih moraju da imaju i ok tv ponudu...Ja ne znam zasto vama trebaju domaci kanali sa titlovanim serijama i filmovima od pre par decenija ? Pored dobrog neta mozete imati na racunaru za par minuta sve sto vam se gleda, sa prevodom, bez reklama i to u 1080p. Dal zbog navike ili neceg treceg ljudi stalno kukaju na tv ponudu ...
Ne mislis valjda da ce neko (npr) ja da se drk*m da skidam Sulejmana Velicanstvenog da bi moja keva gledala???? Veruj mi ne pada mi napamet, nek gleda na tv-u, a ako nema na tv-u recimo na lupam Fox Crime-u zato sto taj program nije u ponudi, onda sam ja automatski na gubitku i to duplom, em nema da gleda to sto hoce, em zbog toga sto nema ima da me davi duplo :d
Pa sad, da ne preterujemo... Hajmo potpuno realno - da su "potpuno podbacili" i "imaju najgoru ponudu kanala" mislim da ne stoji. Imaju ISTU odn. vrlo slicnu ponudu kanala kao i svi OSIM sto nemaju FOX kanale i SK. Problem oko toga je svima poznat - redistribuciju vrsi SBB, oni im postavljaju nenormalno visoke cene za dalju redistibuciju, pa sad treba naci meru u svemu tome.... Nadam se da ce na ovaj ili onaj nacin i oni konacno dobiti makar FOX kanale.
Zbog konkurencije ne možemo da Vam kažemo kada ćemo doći u Suboticu, ali svakako treba da znate da uskoro planiramo proširenje i na druge gradove.
Znači da ipak neko koči realizaciju i to baš onako na fin način ili sa druge strane je marketing u pitanju? Zanimljiva situacija, zar tržište nije slobodno za sve provajdere koji žele da investiraju u druge gradove ili se varam?
Pitanje za one koji imaju problem sa konekcijom. Da li vam je ONT u bridge modu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari