Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Prilozi

• kocka.jpg
    kocka.jpg
    160.7 KB · Pregleda: 129
meni je gacina izvala da 4 karte sa po 10% manje potroshnje ukupno troshe 40$ manje :D...e to je za potpis

Ja se razmisljam da narucim 25 GH/s Bitcoin Miner...... kazu planirana isporuka krajem jula-a, verovatno je i kasnjenje ali

Ne verujem ja njima nista. Bice tu kasnjenja sigurno.

Gacina provala je vrhunska, cudi me da je jos niko nije stavio u potpis :p

Da sam sebi odgovorim - Mali Perica koji hoce da zayebe sistem :D
Elem, za probu sam na mtgox-u prodao 0.2 BTC za 24 evra, to sam na btc-e isao na funds, pa na eur-make deposit... tu se otvara sajt OKPAY preko koga moze da se to uradi. Posaljem tih 24 evra, stigne 19.6 evra :D na btc-e, konvertujem evre u usd, kupim 0.165 BTC (skocila cena, bila je 142$, sad je 148$) i posaljem sebi nazad na mtgox :)

Svaka mi cast :D

Rekoh ti da će provizije da te "pojedu". :D

Ja se razmisljam da narucim 25 GH/s Bitcoin Miner...... kazu planirana isporuka krajem jula-a, verovatno je i kasnjenje ali

Pa ko zna sta ce da se desi do tada? Da je fabrika tvoja da li bi ih prodavao ili pustio da kopaju pa povratio ulozen novac u proizvodnju za 7 dana i onda duplirao u narednih 7 a ujedno proizvodio nove i tako dolazio do efekta sahovske table, itd.? Prvi mesec milioner, sledeci bilioner... A imao na kraju obezbedjenu prodaju istih kad se to nesto iskomplikuje? Dovoljno je da odlozis isporuku 1 mesec...

Pa ko zna sta ce da se desi do tada? Da je fabrika tvoja da li bi ih prodavao ili pustio da kopaju pa povratio ulozen novac u proizvodnju za 7 dana i onda duplirao u narednih 7 a ujedno proizvodio nove i tako dolazio do efekta sahovske table, itd.? Prvi mesec milioner, sledeci bilioner... A imao na kraju obezbedjenu prodaju istih kad se to nesto iskomplikuje? Dovoljno je da odlozis isporuku 1 mesec...

To ako krenu da rade to ce se videti na trzistu... cak i da ne procure informacije, a nije to kina

To ako krenu da rade to ce se videti na trzistu... cak i da ne procure informacije, a nije to kina

Upravo tako, zaradice mnogo, ali ce isto tako masovnim pustanjem ASIC u svoje svrhe smanjiti vrednost istom.

E sad, dal ce prodati masu tih ASICa i onda pustiti da im opada vrednost dok su u tudjim rukama ili ce ih upregnuti neko vreme za svoje potrebe... to je stvar njihove procene.

Imam ja jedno na brzaka off pitanje u vezi ekstenzije, ali radi se o usb produznim za mis i tastaturu od 3m, jel nije potrebna neka posebna paznja pri izboru? posto sam video da ima i kablova sa dodatnim napajanjem, ali mi se cini da se to vise odnosilo na to kada se koristi neki memorijski uredjaj....takodje u vezi dvi :D kabla od 5m, da li treba obratiti paznju (rumenka) na izbor, ja bih uzeo ovaj - http://www.mikroprinc.com/proizvodi...-dvi/k-dvi-d-m-dvi-d-m-dual-link-5m/index.php ?

Operator (today, 01:50):
Hello,
Pool is under а DDoS attack, we are doing our best to restore the normal operation as soon as possible. We apologize for the inconvenience.

Kind reagrds, team 50btc.com

ode btc na 130€ :)

Meni fercera samo tako.

Ode i diff na preko 8 miliona ...

Skroz cudno sto se tice 50btc... Naime iz guiminera na dva kompa radi odlicno dok na jednoj masini iz diabla ne radi pa radi i sve tako, neverovatno !!!

Poslednja izmena:
ali kapiram da će sad btc da ode na ~140€ tako da će to taman biti opet isto, tj da će cena da prati rast diff-a, u stopu, i za malo preko, tako da ćemo uvek biti u plusu

Mene zeza sada cesce btcguild nego 50btc. menjam servere al ne vredi, svima vrisne konekcija posle nekog vremena pa moram rucno da pokrenem kopanje u tom poolu.

Ne znam vala ni sam , preko cega ti kopas?

Znam samo da u avgustu mesecu kada sam kopao na mtred-u i DB povremeno desavalo mi se da mozda jednom u 3-4 dana sakucaju rudari, ovo sad vise nije normalno, ne postoji stabilan pool !

Po stoti put, postoji stabilan pool. Fckn bitparking ;) Ali dzaba, suvise ste lenji da probate i lakse vam ovde da kukate. Ljutite se koliko hocete ali iskreno vam kazem. Da vam nismo Bojan i ja rekli bar po 10x pa ajde. Stvarno sam se trudio da vam na svaki nacin objasnim koliko je bitparking bolji i kako tamo nema nikakvih briga. Pokrenes i ne mislis vise.

Nisam u rudniku , a zeza me TV na dve masine tako da mogu da pristupim samo jednoj i ona nece da kopa iz diabla (od danas) na 50btc dok ostali rudari iz guiminera rade bez problema, e to me kopka, ne dangubim ja kopam na toj masini ppc nego me nervira sta je u pitanju na relaciji diablo-50btc ???

Nisam u rudniku , a zeza me TV na dve masine tako da mogu da pristupim samo jednoj i ona nece da kopa iz diabla (od danas) na 50btc dok ostali rudari iz guiminera rade bez problema, e to me kopka, ne dangubim ja kopam na toj masini ppc nego me nervira sta je u pitanju na relaciji diablo-50btc ???
Probaj preko cgminera...

A da predjes na cgminer?
Znam da nije resenje problema i da nece zadovoljiti radoznalost ali cgminer je odlican program koji savrseno radi.
Ustvari dobar je i diablo ali 50btc je jednostavno postao krs pool. Jos pre par meseci sam primetio padove u brzini i da uopste ne "ispunjavam normu" tj ne iskopam onoliko koliko bi trebao. Uvek sam racunao brzinu koja je 10% manja od realne ali i to je bilo previse za 50btc, nije bilo teorije da za 24h zaradim koliko treba iako je masina radila bez prestanka. Veruj mi da ste na cistom gubitku sto kopate tu.

+100 za BitParking

Stabilan, zasticen, jako mali stale + rudaris nekoliko valuta istovremeno.

@Cacanin, predji na cgminer. Taj guiminer je bas pocetnicki, meni je uvek pravio probleme i davao drsticno manji hashrate.

P.S $170. Propadosmo... :smoke:

Poslednja izmena:
Ponovo ne radi 50btc...
Evo npr. pise mi prosjek za 60 minuta 190-195 mh/s, a gpu "kopa" na 203-206... o_O

130e

:D

Samo neka roka cena ...

Nazad
Vrh Dno