Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

7850 kad se nasvira na 1150 treba da daje oko 350Mhash-a . Sve zavisi kako si podesio program . Podesi ga kao Diablo windows miner u padajucem meniju i trebalo bi da bude mnogo bolje ako koristis taj program sa 50BTC pola ;)

@gaca
Meni na dve masine nije video vise od 4 kartice 7950/70 tako da sto se mene tice ne moze vise od 4.
Ja sam procvetao od kako sam poceo da koristim msi e350-dm (hvala risime) sa tri karte na tri extendera bez molexa i chif nitro 850w.
Taj kombo ti je plug&play do jaja,na bamtu i windowsu 7/8,bamt sa flesha daje malo manje,win ima bolje klokove i daje 10% vise ali treba hard

Poslednja izmena:
7850 kad se nasvira na 1150 treba da daje oko 350Mhash-a . Sve zavisi kako si podesio program . Podesi ga kao Diablo windows miner u padajucem meniju i trebalo bi da bude mnogo bolje ako koristis taj program sa 50BTC pola ;)

Stavio sam na 1050Mhz ne mogu preko.
dobio sam 315MH/s, neće baksuz više
7850.jpg
Da li je pojava aftifakta normalna pod winom dok kopa grafika?

Da vas obavestim posto svi znamo da od 10.04 ne vaze MTgox USD kodovi.
Malocas sam odradio MTgox EUR kod i dobio sledece...
Znaci od 15.05 "baj baj" MTgox kodovi.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1365160200102.jpg
    uploadfromtaptalk1365160200102.jpg
    48.8 KB · Pregleda: 121
Meni 7850 u winu sa guiminerom daje oko 310-320 preko toga radi ali posle nekog kratkog vremena BSOD, tako da mi se ltc vise isplati.. Ali grafika mi je hladnija za nekih 5'C

Ako sam dobro razumeo bice moguce samo direktna isplata na devizni racun

Da vas obavestim posto svi znamo da od 10.04 ne vaze MTgox USD kodovi.
Malocas sam odradio MTgox EUR kod i dobio sledece...
Znaci od 15.05 "baj baj" MTgox kodovi.

Jel to znači da će nam jedina opcija biti preko banke direktno? Hmm ne sviđa mi se baš da postoji samo jedna opcija da se unovci coin, dobro je imati alternativu.

jel si dobio neko povecanje u Mhash-u sa isklkucenim aero-om ?

i treba da se ukinu ti mtgox kodovi. to što neko na njima uzima 9 % provizije meni nije nikakva alternativa.

a drugo, mislim da je mtgox primoran na takav potez radi bolje kontrole kretanja novca. btc postaje ozbiljna stvar i mislim da je ovo pokušaj da se to tržište reguliše malo.

Na prvoj strani u prvom postu je dodato uputstvo za direktni transfer na devizni racun.

edit:
Thread: BITCOIN: uputstvo

----------

evo da se javnem povodom iskustva sa direkt gox isplatom na devizni rachun.

-u ponedeljak otvoren devizni rachun u intesi i poslat zahtev za verifikaciju istog na mtgox-u.
-nisam techno video kad je verifikovano, ali sam u sredu popodne (mozda je i pre bio verifikovan) bacio pogled u padajuci meni gox-a,
i video da na dnu stoji lepo banca intesa ad, beograd. ukucao sam zeljenu sumu i kliknuo na dugme.
-vec sutradan, chetvrtak, dobijam sms od banke da dodjem da dam izjavu povodom priliva sredstava iz inostranstva, shto sam i momentalno uradio,
i rekoshe da od sutra ujutru (petak), kad se proknjizi, moze da se koristi.
-evo malorpe sam se vratio sa lovom. za 24h u sushtini su mi stigle pare i za to vreme sam ih mogao koristiti da nije bilo izjave (to se samo prvi put radi, ako sam dobro skontao)

poslah 800e, stiglo 759, znachi ipak je lediova banka (agro) najjeftinija, ali eto, ovo je bilo maximalno expresno.
takodjer, da napomenem, ja sam od prvog momenta verifikovao svoj nalog na goxu,
mozda je i to uticalo da bude ovako brzo sve...ne znam...ali eto, nema nikakvog kashnjenja sa gox isplatama,
ili je to pak kashnjenje proshlo...
josh neshto, ovom metodom, ne moze preko 1000e u turi, mislim da mora ful trusted verifikacija da se uradi.

jeste malo skuplje ispalo nego shto sam ochekivao, ali dok bih zamenio preko menjachnice za 9%, pa posle kupovao evre po gornjem kursu,
realan gubitak bi bio 11-12%, tj u mom sluchaju umesto 41e, npr 90e.

----------

----------
Citat Citiram korisnika: ledio
NE VERIFIKUJE SE NALOG NA MTGOX-u
Jednostavno ides meni trade pa levo funding options pa withdraw funds pa add withdraw metod...onda biras bank transfer i popunjavas podatke kako te pita wizard...posle se pojavi u delu withdraw funds (tamo gde si isao add withdraw metod) u roletni tvoja banka...par sati ce pisati verzfiing ili kako vec i onda kad se verifikuje (verifikacija ne zahteva nikakve akcije samo strpljenje) mozes da upises iznos koji prebacujes kad kliknes na svoju banku...

Poslednja izmena:
Pozdrav svima, ja sam se takodje bacio u rudarske vode pre cca 2 nedelje i naleteo usput na ovaj forum, vidim da ima puno korisnih informacija. I ja se nesto razmisljam da se prebacim na litecoin-e, pa trenutno gledam koje su sve opcije. Za sada imam jedan "rudnik" sa msi 4x7850

poz junaci

seo sad da verifikujem svoj devizni acc na MtGoxu i naleteo na nepoznanicu a to je polje REGION / STATE :

sta treba tu upisati posto sam u POSTAL CODE upisao vec postanski broj svog grada ???

Region stavi opštinu a State državu. Postal Code naravno poštanski broj najbliže pošte. Meni je tako verifikovan nalog za 5 dana.

Da li ovo znaci da vise necemo moci ni jedan drugom da (pro)dajemo novcice?

@sale
ja na kraju nisam stavio nista i poslao zahtev za verifikaciju pa ako ne prodje onda cu da ponovim ovaj put i sa tim podacima.

sto ne bi mogli da prodajemo? ides na withdraw pa posaljes na neciji racun kome prodajes

rudari,

imam rezervisanu jednu MSI 7790, koja mi nije potrebna, a moze da se preuzme odmah u W.. ...-u.

Ukoliko nekome treba dogovor na PM.

Naravo posto je kartica u Beogradu u obzir dolaze samo ljudi odavde.

na kom ono bese pool-u kopamo nekoliko valuta trazih ali nisam mogao da nadjem

Sta se desilo?Stvarno mi stale masine,a nisam kuci

Vrh Dno