Šta je novo?

Pomoć-Canon pixma MP610

Nikolaj

Čuven
Učlanjen(a)
27.04.2003
Poena
604
Na štampaču CANON MP 610 /skenet,kopir,štampač/ koji koristim oko 4 godine je "crkla" glava.Štampač prijavljuje grešku U052/zamena ili čišćenje glave/.Sve uradjeno po canon upustvu za otklanjanje navedene greške-pomoći nema.Mora nova glava.Da li neko zna gde može da se nabavi/radnja , servis ili ako neko ima novu za prodaju/?Ili možda postoji još neki način za otklanjanje greške?Unapred zahvalan na svakoj pomoći!

Na štampaču CANON MP 610 /skenet,kopir,štampač/ koji koristim oko 4 godine je "crkla" glava.Štampač prijavljuje grešku U052/zamena ili čišćenje glave/.Sve uradjeno po canon upustvu za otklanjanje navedene greške-pomoći nema.Mora nova glava.Da li neko zna gde može da se nabavi/radnja , servis ili ako neko ima novu za prodaju/?Ili možda postoji još neki način za otklanjanje greške?Unapred zahvalan na svakoj pomoći!

Na štampaču Canon MP640 mi je "otišla" glava za štampanje. Obratio sam se firmi "tehnoms"-Niš (nađi na internetu) servisnoj službi i dobio odgiovor da glava može da se nađe, ali bi popravka loštala 16 000 din. Odustao sam od popravke jer recimo MF štampač Epson PX730 može da se nađe za oko 16,5 hiljada. Odlućio samn i kupio Epson L800 s fabrički ugrađenim CISS-om, a kao skener koristim štampač kome je otišla glava stim da mora da ima glavu za štampanje s ubaćenim kertridđima.

Hvala na informaciji trailozo!Inače u Beogradu ovlašćeni servis za Canon je firma "Meteor",koji mi za novu glavu štampača traže 8.400 din plus pdv i 500 dinara za ugradnju iste.Navodno samo tako mogu da ostvarim garanciju na glavu štampača.Ako sam ugradjujem istu - garanciju nemam?.Za te novce mogu da kupim i nov laser u boji!!Zbog toga ću, isto kao i ti,štampač koristiti kao skener.

Nazad
Vrh Dno