Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Koji je po vama najbolji host iliti pool, i preko kojeg rudarite? :)

Poslednja izmena:
Ako ovako nastavi, u Maju ce biti $250. :p

Jedno pitanju u vezi grafickih. Uzeo sam MSI 7850 1GB, e sad, posto nemam slobodnih slotova nigde vise, mislio sam je ubaciti u jednu konfiguraciju gde mi se nalaze 4x6770. Jednu 6770 cu prodati ortaku, da li bi 7850 mogla da radi u kombinaciji sa preostale 3x6770? Tamo su mi drajveri 13.2.

Ako ovako nastavi, u Maju ce biti $250. :p

Jedno pitanju u vezi grafickih. Uzeo sam MSI 7850 1GB, e sad, posto nemam slobodnih slotova nigde vise, mislio sam je ubaciti u jednu konfiguraciju gde mi se nalaze 4x6770. Jednu 6770 cu prodati ortaku, da li bi 7850 mogla da radi u kombinaciji sa preostale 3x6770? Tamo su mi drajveri 13.2.

Moze bez problema.

hehe, oprosti ali plačem od smeha! :D

Nadam se da ne cita forum. :d

Pa hoce covek da krene sa rudarenjem a nema kinte. Nudim mu za 50e sto mislim da je skrosz korektno. Kartice su 2 meseca stare, redovno ciscene i stavljena artic colling mx4 pasta. ~55s max temperatura. Znaci zive kao mast u loju. :p

@cacanin, hvala druze, konacno da ne moram vise nista dirati i experimentisati. :)

Al zavisi koja je revizija zbog grejanja naponske i lock napona :D
Kod mene je rev 1.0 i nije locked napon i greje se naponska jer je na njoj bio jako mali hladnjak dok nije otisla pod vodu :p

Ma kakva god daje, za kopanje je majka. :D
Sad je bitno sto vise komada, samo da gruvaju, koje su revizije je totalno nebitno, jer se sve karte na isto svode, sto manji napon solidan klok, da sto vise daju mh/s.
A za igranje kasnije tek da ne govorim.

Jedno pitanje, pošto mogu za male pare da uzmem Gigabyte P35 DS3 ploču koja ima 1xPCI-E 16x, 3xPCI-E 1x i 1xPCI-E 8x, da li bi mining radio na toj ploči?

Jedno pitanje, pošto mogu za male pare da uzmem Gigabyte P35 DS3 ploču koja ima 1xPCI-E 16x, 3xPCI-E 1x i 1xPCI-E 8x, da li bi mining radio na toj ploči?

Bez problema, u oba slota po jednu, i teraj!

A sa ekstenderima? Pošto sam poručio extendere i planiram da mi to bude mašina na kojoj će biti 4 kartice, hoće raditi to bez problema? Tj koliku ulogu igraju sami pci-e 1x konektori? Na njima će isto raditi kartica 100%? Vidim ima i asusa h61 za 25€ da se nađe, a ima 1x16 i 3x1 :)

Mtgox je nacisto muerto. Sa jos nekih lokacija u svetu takodje prijavljuju istu stvar. Kao mnogo trejda je uticalo da im padne server ... Mozes misliti :D

A sa ekstenderima? Pošto sam poručio extendere i planiram da mi to bude mašina na kojoj će biti 4 kartice, hoće raditi to bez problema? Tj koliku ulogu igraju sami pci-e 1x konektori? Na njima će isto raditi kartica 100%? Vidim ima i asusa h61 za 25€ da se nađe, a ima 1x16 i 3x1 :)

kartica radi na 100% nemoj da brigas samo ako hoce da je prepozna maticna ploca...
meni se desilo na GB 870A UD3 ploci da nece da prepozna karticu u PCIE X 1 slotu ...

Poslednja izmena:
meni se desilo na GB 870A UD3 ploci da nece da prepozna karticu u PCIE X 1 slotu ...

Jel imao još neko ovakva iskustva? Pošto ne bih da stavim 3 ploče u pogon i da one ne prepoznaju kartice :) Da se ubiješ onda :)

Će neko da kupuje po 89€ i da proda kasnije :d

Sto se ja zaheba pa kupih po....... nije bitno :trust:...

može li neko da se uloguje na mtgox?

Ja ne mogu opet.

Ja i da sam hteo da prodam nisam mogao da udjem na ovaj krvavi mtgox.

Mtgox trading engine lag: 336.38s

Nazad
Vrh Dno