Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

dal je moguce da ovaj default AccuWeather widget ne zna za letnje racunanje vremena...
Pogledajte prilog 111261

Možda i zna
y8uty4u3.jpg

Poslednja izmena:
Ajde ako neko zna kako se namesta sat na accuweather widgetu nek napise. Drugar ima isti problem da mu vreme na widgetu kasni 1 sat....

kada sam procitao, reko daj da vidim kod mene na note 2. sat je bio tacan, odem u setovanje pogledam sta ima od opcija, vratim sve kako je bilo i prc i meni sad ne radi kako treba. kad sam prebacio na trenutnu lokaciju nadje zemun i tu je ok a na bg nije.

evo sad ukucao jos nekoliko nasih gradovai svi rade ok pa i bg. obrisao ostale i ugasio trenutnu lokaciju i bg i dalje radi ok. *** ja mu vise ne verujem, moracu uvek na mali sat gore desno da gledam.

Poslednja izmena:
Kako je onda bobsteru ok vreme a ima setovan BG?

EDIT: Sad zeza i mene vreme na Beautiful Widgets. Dosad je radilo normalno a sad kasni sat vremena... Mora da je do Accuweather site-a...

Poslednja izmena:
Od pre par minuta kod mene sve ok...izgleda da je bilo do Accuweather site-a...

Jel jos kome ponekad,skoro nikad,ne sija crveni led kada je na punjacu? Retko se upali..

Zar nemaš to da podesiš u settings?

Prilozi

• Screenshot_2013-03-31-22-14-13.png
    Screenshot_2013-03-31-22-14-13.png
    141.6 KB · Pregleda: 167
Poslednja izmena:
Znam,znam,uklj je od uvek i o5 zeza. Sve je pocelo od poslednjeg upd,ne gine mu reset.

Probaj LightFlow, meni je super stvar, možda on sredi...

Ne mogu nikako da nadjem folder u kom se nalazi default. profile za Stweaks :-( gde se nalazi tacno u S3?

/data/.siyah na S2, ne verujem da je nešto različito na S3...rootovan ti je tel.?

Naravno da je root-ovan... Ali ubih se trazeci, niti mogu da nadjem. . siyah folder niti. perseus...

Jel ti uključeno da ti prikazuje sakrivene fajlove i foldere?

Po ovome ispada da je ES file explorer djubre... Instalirao Root explorer upravo i sve vidim... A u ovom je bilo naravno sve ukljuceno i dat root pristup izmedju ostalog ali dzaba...

Ne znam, ja sve vidim iz ES explorera..jel ti bilo uključeno "show hidden files" ?

Resetovao sam ES explorer (clear data), sve ispodesavao ponovo i sad je OK... Vidi sve... Zabagovao nesto.

:thumbup: rešeno....Novi JKAY framework ubačen i sviđa mi se dodata prečica za 2G

Poslednja izmena:
Viktoreeee pustaaaaaj.. Cant wait :D

Edit: oooooo da, hvaaaaaaalaaaa

Poslednja izmena:
JELLY BEAN DOMINATION v1.7 GT-I9300

Guys, please consider a small donation as appreciation for my hard work. I am doing this at very professional level, spending endless hours and days, so few pizzas and beers would mean much to me.

Thank you in advance.

LETS HANGOUT TOGETHER ON SOCIAL NETWORKS. ADD ME AS YOUR FRIEND!!!

THE MOST VIEWED THEME ON XDA, OVER 2 MILLION PEOPLE!!!
ONE OF THE MOST COMPLETE THEME OUT THERE!!!
ONE OF THE MOST DOWNLOADED THEME EVER!!!

ULTIMATE LEVEL OF EXPERIENCE ON SGS III, WITH UNIQUE FEEL AND STYLE OF REAL JELLY BEAN

NEW IN-CALL SCREEN, AOSP!!! WHOLE PHONE APK PROPERLY THEMED. SOME NEW ICONS IN STATUS BAR!!!

14t3g1u.png

SOUL BOUND v2.4
XHDPI RESOLUTION (SAMSUNG GALAXY S III)

1iohtu.png

2ikzls1.png

2exq4np.png

23icris.png

CHANGELOG

02.04.2013. - v1.7
- updated to the latest JKAY 14.93
- some new status bar icons
- fixed silent and sound icons – proper showing now
- fixed changing clock color in JKAY version
- fixed turning on/off text (ongoing and Notifications) in status bar JKAY
- status bar slightly redesigned (layout)
- added Nexus 4 Launcher 4.2.2
- new incall screen
- themed incall dialpad
- whole phone apk is themed now

Sincerely,
VERTUMUS

Evo testirao malo, sve radi vrh, jedino sto mi smeta je crni tekst ispot donjih ikona na home screenu ( phone / sms ...) / ne vidi se na tamnoj pozadini, cini mi se da je bio beo ako se ne varam.

Poslednja izmena:
Jedino ne smeta na skroz crnoj pozadini jer se tekst ne vidi :)

Uradio sam full wipe pa neat pa temu, nista drugo nema instalirano

Prilozi

• uploadfromtaptalk1364861961328.jpg
    uploadfromtaptalk1364861961328.jpg
    43.9 KB · Pregleda: 181
Ma nije frka, stavio sam crnu pozadinu i nema teksta uopste. Sem toga sve radi ekstra i na svom je mestu :)

E sad opet meni nesto nepoznato :confused:
Kako ja sad da ubacim ove teme? Imam NeatRom 3.1 + Aroma, sa JKay framework v14.93, MB5 rom.
Ne bih baš da zeznem nešto.. :eek:

Najbolje je sve ispocetka, Neat flash, pa tema flash :)

Ih bre, pa tek sam juče namestila sve kako treba :D
Jel bi trebalo sa full wipe ili ne?

Nazad
Vrh Dno