Šta je novo?

Pitanje za IPTV

Saruman

Cenjen
Učlanjen(a)
10.01.2012
Poena
170
Cao drugari, imam jedno ajd mozda glupo pitanje ali ja nikako da mu nadjem odgovor..
Da li je moguce na IPTV napraviti svoj licno redosled kanala? Ja iskreno sam sve prevrnuo po njemu trazeci i nista ne mogu da nadjem osim jedinog slicnog resenja a to je "Omiljeni kanali".
Ako je moguce napraviti listu kanala po svom izboru molim vas recite mi kako to da uradim, produzicete mi zivot makar za 10g jer zivce svoje izgubih.. Hvala unapred!

Ja sam se iznenadio kad sam se čuo da to ne može. A baš sam ozbiljno uzeo Telekom box u razmatranje. I dalje mi nije jasno zašto ne može ali izgleda da je tako :S:

Ja sam danas povezao IPTV i vec sigurno sam pola sata pokusavao da nadjem tu opciju i gledao na njihovod daljinskom da nema kakvo dugmo ili nesto slicno i nista.. Pa onda pitaj starog googla i vidim kazu kao ne moze. Sad mi to iskreno bilo malo cudno da takva sitnica ne moze, pa reko da pitam stare poznavaoce na bechu. Prijatelju hvala ti na brzom odgovoru.

Mozes samo na brzo biranje da dodelis svojih deset kanala (0-9).

jos bi bilo jace da mozes sam da sredis Mozaik....ovako oni nametnuli samo 4 Arene....

Dovoljno da ste prelistali uputstvo, videli bi ste za 3 minuta da ne postoji ta opcija!!!
;)

TV mi je u drugoj sobi, a trenutno nemam pristup do tamo pa cu ti reci otprilike. Trebas da odes u podesavanja kanala i da u omiljene kanale dodas 10 zeljenih i tu u tom podesavanju ima i da stisnes broj na koji da stavi taj kanal.

^Yup, moze samo 10 kanala, od 0 do 9.
Mada kad bi neko hteo lagano bi mogao da napravi CFW ako se svi toliko zale na software od IPTVa.

Vrh Dno