Opera jer mi chrome nakon nekoliko sati rada pojede sav ram a imam ga 2gb.
Opera ima i ključić za šifre.
Chrome je brži ali opera je i prva ljubav.
To je za nase dobro, to je sve sto bi trebalo da znamo.o 4 procesa koja vrte u pozadini i za koje korisnik ne zna čemu služe itd
Mene cudi sto fanovi Chrome-a pominju jednostavnost i minimalizam. :trust: Lepo je sto recimo FF dolazi "go", jer sam biram sta cu da dodam i kako cu da podesim. Ali da ga koristim takvog, bez icega, uzas.
Takodje za brzinu, nisam primetio vecu razliku izmedju browsera (FF, Chrome, IE, Opera).
Probaj i Cyberfox, Waterfox uvek kasni za FF izdanjima, sem toga su isti (doduse imam oba instalirana).Probacu taj Waterfox da vidim da li ima poboljsanja na tom planu.
FireFox i to samo zato što radi sve što mi treba, naravno sa addons. Jedna stvar me samo buni, o kakvoj "brzini" browsera ljudi pričaju ?
Brzina podizanja, brzina ucitavanja stranica, brzina renderovanja 3d sadrzaja...
Kod mene je problem sto kada hocu da otvorim novi tab moram da cekam jednu sekundu, nemam pojma zasto se tako ponasa. To vazi i za blank tab.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari