Mislim da bi 3GS mogao da prodje sa 180/200e i da ima odlicnu prodaju
Jeste, ali naravno tu je i softversko pitanje. Kako bi iOS7 radio na njemu, pa cak i kako deo iOSa6 SADA radi pod njima. Mislim da ako Apple hoce da nastavi tradiciju kombinacije kvalitetnog softvera i updejtova (a sama takva podrska je i velika marketinska masina za Apple) da je A5 SoC zaista neki minimum, cak i single core varijanta koja se trenutno koristi u ATV3. Takodje, tu su i troskovi R&D-ja koji nikada nisu mali, za bilo koji telefon, ali recimo da A5 SoC sa samo 3Gom (zbog skupih LTE cipova, a realno i trzistu na koje se cilja nepotrebnih) moze ok telefoncic da se napravi po OK ceni, ja mislim ne vise od 350 eura u Evropi sa porezom.
Takodje, cela prica oko keramike i stakla koja se koristi kod 4 i 4S je relativno skupa za proizvodnju (jos uvek), a pastika na 4 ili 4S "modelu" mislim da ne bi previse lepo izgledala (i to je faktor, svi znamo o kojoj kompaniji pricamo
🙂 ), pa zato mislim da bi 3GS "forma" u kombinaciji sa 4S ili malo modifikovanim internals sa ekranom od 4" bila pun pogodak. Na neki nacin bi i zaokruzili ponudu. 6 verujem da bi vec imao SUPER RETINA ekran, ali HD Ready ekran je vec overkill, ali ajde..
Hahaha... Jos da taj telefon naprave u vise bolja i eto instant hita
🙂 Svi zadovoljni, kupci, a i nosioci akcija, sto je isto faktor (nazalost)
🙂