Šta je novo?

[Android] Belgrade NightLife

nnnn

Slavan
Učlanjen(a)
31.10.2006
Poena
349
Pozdrav,

Juce sam napokon stigao da izbacim prvu verziju mog pet projekta. U pitanju je aplikacija sa kojom mozete videti sta se desava u Beogradu kao i rezervisati mesto na eventu.

Jos eventa i lokacija ce biti ubaceno do kraja nedelje, kao i neki bug fixes.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.belgrade.nightlife

Ako volite da izlazite, probajte app i recite sta mislite.

tc4UMVUqh-SlB3LVG269m2pKo1-VBJkqX6j0x-qgXJ4Lyc6cxidKUSf_3GaBDegOaZg
LpDGB_Zy_g6pfnhIhkEEmXb4xERycrOrTB05QNC_6ZKFndaZ2JCsoirkNPupaojuBRRN

xYB6VebcDwL-rEEFX9Ohf8CvGW-EBjmB-JGgiV39PJs-GmhqvFFQnnLmjiDpcN14gK3G
A7AjvpJ5LugIZzajtiPjPLMySu2rxhIQCG2pXJTYXQk-ls6lgEpI4Wv53weLaqnlj83C

Svaka čast na trudu i ideji, deluje odlično. Nisam je instalirao jer više ni ne izlazim kao ranije pa ne bih bio merodavan ni da je ocenim. :)

+1. Respect!

Imam iPhone, pa ne mogu da isprobam aplikaciju, ali sam svratio da cestitam na aplikaciji i pozelim jos uspesnih aplikacija :)

Jeste da je aplikacija tek izasla, ali svakako treba ubaciti mogucnost sortiranja i filtriranja dogadjaja. Mozda ubaciti jos par skinova, ovaj roze je za devojcice :D Pohvale za ideju, ima potencijala i apsolutno ima smisla.

Imam iPhone, pa ne mogu da isprobam aplikaciju, ali sam svratio da cestitam na aplikaciji i pozelim jos uspesnih aplikacija :)

Bice i iPhone verzija, samo da nadjem vremena da je napravim. Mada server side je bio najveci posao tako da cemo da vidimo i iOS da objavimo uskoro..

Jeste da je aplikacija tek izasla, ali svakako treba ubaciti mogucnost sortiranja i filtriranja dogadjaja. Mozda ubaciti jos par skinova, ovaj roze je za devojcice Pohvale za ideju, ima potencijala i apsolutno ima smisla.
Hvala. Bice filteri dogadjaje, ali prvo da se slegne malo prva verzija i da se poprave bugovi, pa cemo da dodajemo nove stvari.

Nazad
Vrh Dno