Šta je novo?

Kucanje na tabletu

• Začetnik teme Začetnik teme Laki.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
BT tastatura.. 😛 Salim se ofc.. 🙂 pa meni je swipe, nzm za druge.. Nije skuceno kao na telefonu za swipe-ovanje, mozes da se razmases.. 🙂
Znam ali mi ni to ne deluje kao previse brzo, licno mislim da je najbrze klasicno kucanje ali da je potrebno mnogo vezbe, i moze li neko da mi objasni princip minuum tastature ? A da, bilo bi lepo da vidim i voice typing za srpski jezik .. 🙂 Polako transformeri gube na snazi sto se tice fizicke tastature, ustvari sad mi pade na pamet, da li asus ima nekog novog transformera u planu ?

Poslednja izmena:
Znam ali mi ni to ne deluje kao previse brzo, licno mislim da je najbrze klasicno kucanje ali da je potrebno mnogo vezbe, i moze li neko da mi objasni princip minuum tastature ? A da, bilo bi lepo da vidim i voice typing za srpski jezik .. 🙂 Polako transformeri gube na snazi sto se tice fizicke tastature, ustvari sad mi pade na pamet, da li asus ima nekog novog transformera u planu ?

Pa radi typing by voice na srpskom... To ne znam, ne pratim transformerse.. 🙂

Ja koristim split-screen tastaturu na mom Note-u. Mogu veoma brzo da kucam tako i mogu ti reci da je veoma funkcionalno. Iskreno ne znam da li to ostali modeli imaju ali vrv moze da se ubaci neki custom 🙂

Ovakva tastatura za 10" tablet ima dosta sitne tastere. Ovo je samo moje misljenje ali ja brze kucam sa on screen nego sa ovakvom spravicom.

ja se ne salim.... ne postoji nista brze i bolje od bt tastature... po meni to je must ako hoces da otkucas neki ljudski mail ili poveci tekst kad si odvojen od kompa. sve ostalo je mucenje posle kucanja 5 prosirenih recenica....

Ma naravno, ali ja sam skapirao da je on pitao za softverski najbolje resenje u tom pogledu..

Nazad
Vrh Dno