Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ne znam sta se dogadja ali i meni je nocas zakucavala masina istog trenutka kad pokrenem. Na istom podesavanjima je radila pre toga savrseno. Sutra cu bas da se poigram i vidim sta je fora. Imam utisak da AB nesto brljavi.

jel neko na coinotronu, tako nesto, da li su bolji od notroll? razmisljam da se prebacim?

kako mislis zavrseno? vidim da je fee za ltc manji nego na notrolu 3.5% ili 2.5% tako nesto ovamo je 4%

ja i ograniceni pogled :D

sta mislite oce li cena gore, ima jos malo do btc povecanja difa, mreza je malo skocila ~1.7 ako se ne varam i cena novcica je oko ~.50, danas je cena bila ~.45-.48 ali je i mreza bila manja ~1.6

ode cena gore ~.55 sta mislite dokle ce da se igramo malo berze :p

Ja se vise ne igram sa Litecoin berzom. Takve neverovatne varijacije ima da je sto strasno. Na bitcoinu sam se natukao para i para na berzi jer je barem donekle predvidivo, a ovde sasvim suprtono. U momentu moze otici na duplo vise a isto tako se moze i srozati.

koji alternativni server da koristim sa reaperom? moze li reaper na coinotronu nesto nece da mi se konektuje ni tamo?

Poslednja izmena:
нигде ништа не ради и код мене
па ваљда тако је тако пише на сајту пробао сам и ја ништа

Poslednja izmena:
ne kapiram, ima li neki pool da radi uopste?

kopajte BTC dok ne proradi mreza za LTC

Notroll radi, samo im je sajt down. U pitanju je mainterance, nista strasno. Bitno je da prima share-ove.

onda mene neko pokusava da hakerira :d imam connention problem sta god da kopam

Ja sam na reaperu i uredno bacaju share-ove. 0,5% stale samo. Sada sam procitao na forumu da im je samo sajt down.

https://github.com/litecoin-project/litecoin/wiki/Comparison-of-mining-pools

Ovo je spisak svih pool-ova. Posto rudarim samo na PPS poolovima, ja izgleda ne mogu naci zamenu. litecoinpool.org - prevelik fee, Xurious's Pool ugasen, LTCMine.ru ne mogu se konektovati na njega. A bojim se uci u noc ako ovima sajt ne proradi. :S:

evo radi notroll, ja sam probao bio pool-x.eu, coinotron i jos neki ne secam se koji nisu hteli da rade

Meni ltcmine.ru radi, sve sam prebacio na njega pre 15-ak minuta. Ostali jok, na notroll sam imao oko 7% reject pa sam ga zahebao dok ne prodje guzva.

probao sam ali imao sam connection problem, tako mi pisalo u guimineru, radi pa problem pa radi pa problem

LTC radi OK. Evo sad ja testiram coinotron sa 2 grafike.

E tebi ce da verujemo :d...

Nazad
Vrh Dno