Šta je novo?

Alternative za Google Play store

Ne radi savrseno u Srbiji, znas i sam jer si pisao na temi o nedostopnosti Vibera i drugih aplikacija na play storu. Savrseno znaci bez budzevina tipa Tunnel Bear i Market Unlocker.

Meni radi sve savrseno bez budzevina. Nego nije mi bilo Angry Birds u top free pa sam mislio da je nema, do skoro sam je vidjao. Medjutim na pretrazi sve ima.

Ne znam sto Srbiju izbjegavaju :banghead:

Instaliras i registrujes tunnel bear. Kad ga pokrenes na telefonu ides na US store pa ON i sacekas obavezno da ti u status baru izadje Connected. Prije toga ides na App info od GPlay-a pa force stop, clear cache/data. Dakle nakon par sekundi nakon sto dobijes Connect otvoris GPlay.

Trebalo bi da ti prikaze ono Accept za Eula i da vidis prvu stranu kao na mom scr shotu. Nakon toga se mozes diskonektovati sa tunnel bear-a. E sad, poenta je da nema nekog vremenskog roka koliko ce ti GPlay ostati otkljucan.

Meni nekad po dva dana tako stoji, nekad posle pola sata vrati na lokalizovan market.

Ova metoda mi je radila na stock 4.2.2 Androidu na Nexusu i na 4.1.1/4.1.2 stock Androidu na Note 2. Oba telefona nisu bila rutovana.

Radi ovo odlicno! Kupio sam Tapatalk.

Mogao bi neki mod da stavi ovo u prvi post!

Ostace market za US podrucje sve dok ne izbrises $$$

Ostace market za US podrucje sve dok ne izbrises $$$

Nema veze cache sa vraćanjem playstora na local. Naravno ako obrišeš cache market će se vratiti odmah na local a ako ne obrišeš može da stoji na US pola sata ili dva dana nema pravila...

Pa kako onda nema veze $ sa vracanjem na local, posto kad ga izbrises vrati se...:banghead::D

Ja nisam brisao kes $$$, pa mi se vratio na nas Play, ali mi je malo pre toga pukao net, dobio sam novu IP adresu, i to ocigledno ima veze.

Pa kako onda nema veze $ sa vracanjem na local, posto kad ga izbrises vrati se...:banghead::D

Pročitaj još jednom šta si ti napisao a šta sam ja odgovorio...

Ti si napisao da US Market ostaje sve dok ne obrišeš cache što nije tačno.

Da pohvalim i pomenuti GetApk, jer pored toga sto je alternativa GP store-u, cuva u getapk/apps sve *.apk instalacije, sto svakako nije lose.

Probao sam Yandex, lepo izgleda, ali čini mi se da nam i oni ograničavaju ponudu kao i Google Play!
U njemu takođe nema Angry Birds kad pretražujem preko telefona!
Naravno da sam proverio da li ih uopšte imaju u ponudi, na jednom Youtube Review-u sam gledao kako Amerikanac pristupa istoj Yandex aplikaciji, na isti način kao i ja, ali bez problema nalazi Angry Birds.

Nisam se uhvatio ptičica toliko zbog toga što mi se mnogo igraju, znam brdo načina da ih instaliram, ali ovo navodim kao primer da nas možda ipak neki developeri blokiraju.

Takođe sam probao i Amazon app store. Za njega moramo malo da lažemo o lokaciji (radi samo za korisnike iz SAD), ali kad to uradimo, sve prolazi bez problema i radi OK.
Uputstvo: http://www.modaco.com/topic/336184-...tore-from-outside-the-us-including-paid-apps/

Mozda je i na Yandexu bilo Angry Birds-a tada kada je sniman taj klip, ali su ih posle (kao i nama) uklonili.

Jeste li primetili koliko je lako naci bilo koju aplikaciju "na crno" najprostijim guglanjem "ime aplikacije apk"?

^ Јел могуће да ниси знао или само мало зезаш?:D

Ekstra je ovaj Tunnel Bear!

Vrh Dno