Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Vrednost LTC-a ode cao zdravo na dole, u roku od par sekundi je pao sa 0.053$ na 0.048 i sad je tu negde...

Sta preporucujete da se prodaju novcici ili da se ceka pa sta bude?

Ako ti nije hitno, ostavi ga. Sutra dif pada ispod 70 provereno. Cena mora skociti kad tad, a taj trenutak svi cekamo. Samo sto ne verujem da ce u dogledno vreme. Mada ko zna, litecoin je to...

trenutno su pale sve valute (ako se ne varam) jer su svi presli na btc, kada padne dif i ako se isplativost vrati kao pre pada odosmo do 1$, bar ja tako mislim

Nemojte prodavati. Ako padne diff jos bolje. Nastancujte neku kolicinu i cekajte. Skocice cena kad tad.

Ima li razlike u performansama sa različitim drajverima i ako ima koji su najbolji za Win7x64?

Ne znam za Litecoin ali 12.10 su bili najbrzi za bitcoin. 13.2 je naknadno izasao i podjednako je brz + ubrzanje u igrama tako ja njih i koristim.

jel probao neko 13.2 betu 7, ja sam probao i nije mio se svidela, samo nesto treperi

Kako pratite na notrol da li rudarite? Osim da vam stizu mejlovi i da se logujete da li postoji nacin da vidim brzinu kojom rudarim?

Kako pratite na notrol da li rudarite? Osim da vam stizu mejlovi i da se logujete da li postoji nacin da vidim brzinu kojom rudarim?

pa na prvoj strani "HOME" ti pise sve kad se ulogujes,s tim da se brzina kH/s apdejtuje svakog minuta i da mu je potrebno nekih 5-6 minuta da dostigne realnu brzinu

Poslednja izmena:
Ok to, ali recimo da se ne logujem da li je moguce videti? Na primer odem do grada i hocu da proverim da li mi je sve ok, i konektujem se preko mobilnog - opere mini, da li ima neke veze sto ce pokazivati drugu ip adresu u drugoj zemlji?

Ne bi trebalo da ima veze ako se ulogujes.Pa probaj....to je valjda lako, ali pre toga se izloguj na masini koja rudari

Poslednja izmena:
Fali samo još 1 mali korak da se doda u prvi post:

Kada se sa BTC-e BTCovi pošalju na mtgox, šta je sledeća (završna) procedura, kako se BTC pretvara u $?

Onda ides na sell bitcoins pa upises koliko hoces novica da prodas i cenu koja ti odgovara ili kupis po vec ponudjenoj ceni ...
Bilo bi dobro pretvarati ih u Eure jer ce za dolare biti mogutje menjati do kraja ovog meseca samo a posle to ukidaju . Pisano je o tome na Bitcoin temi ;)

Poslednja izmena:
Kada ide promena diffa?

ja na sajtu kome gledam pise 0d 19hr 56m 28s, bem li ga

Trenutno je na samo 75% a postace ponovo isplativ tek kad ripi btc diff od ponedeljka.

Obustavljam LTC dok diff ne padne znacajno..

Network Hash Rate 1,468.778 GH/s
Current Block 318,231
Current Difficulty 96.1524
Next Difficulty Estimate 51.2965
Next Difficulty Change 0 Days 12 Hours 22 Minutes
Average Time To Find Block 1 Hours 59 Minutes

Ovo pise na ltc.kattare.com, jos nekih 12 sati do promene diff.
Ako diff. stvarno padne na 51 mislim i da ce litecoin da padne ali isto tako mislim i da ga sad treba skupljati za zimu :D

Network Hash Rate1,468.778 GH/s
Current Block318,231
Current Difficulty96.1524
Next Difficulty Estimate51.2965
Next Difficulty Change0 Days 12 Hours 22 Minutes
Average Time To Find Block1 Hours 59 Minutes

Ovo pise na ltc.kattare.com, jos nekih 12 sati do promene diff.
Ako diff. stvarno padne na 51 mislim i da ce litecoin da padne ali isto tako mislim i da ga sad treba skupljati za zimu :D

Slazem se, tako I ja rasmisljam. Navijam da se vrati stara vrednost ltc-a I diff :)

jos 5 sati i predvidjeni diff je 49, ajde da vidimo i to cudo

onaj sajt gde gledam kaze dif: 96.15240______next.dif: 71.17419 -25.98% 0d 5hr 51m 14s

WTF !!!!
ltc network hashrate od 2ghs na 5 ghs...next difficulty 177.40, za 1d 8hr 27m 49s

A dobro, vratili se u normalu ono je izgleda bila greska

Pao je na 68 difficulty i malo je cena otisla gore, zajedno sa odnosom btc:ltc. Sada je litecoin opet isplativiji od bitcoina ali nesto sitno. :)

Nazad
Vrh Dno