Pa nije samo ping u pitanju, pogledaj i DL i UL ispada samo deo brzine u poređenju na samog provajdera. Osim toga ping ide sa svakim klikom i svakim paketom skinutim i poslatim, malo po malo pa ispada puno. Poenta je u tome što samo merenje sa provajderm ne kaže baš sve, njihova veza sa ostatkom sveta i njegov bandwith su važni^pa da ima poente meriti do svih vecih cvorista sveta , test bi se i sastoja od toga.
meni ping do Tokija i Melburna uopste nije bitan , jer cu izdrzati tih par trenutaka dok im stigne zahtev pa mi posalju informacije na browser.
a u igrama cu normalno potraziti neki pristojniji eu server , ako srpskog vec nema.
Pogledajte prilog 105895
Ikomov flet 5 paket.
Kako kome, meni nije:dAl garant sve sto je interesantno nama korisnicima je blokirano. Ili nije ? :d
Koja je poenta postavljena besmislenih slika ekrana bez okakve informacije tipa ko je provajder i kakva je veza do njega, koliki je protok i slično
Koja je poenta postavljena besmislenih slika ekrana bez okakve informacije tipa ko je provajder i kakva je veza do njega, koliki je protok i slično
Evo mu provajdera http://www.stcable.net/cable-paketi-flat-light
+
odredba u opstim uslovima :
Da li je za pristup internetu neophodno da budem pretplatnik Sat-Trakt kablovske televizije?
Da. Za pristup internetu nephodno je da budete korisnik i Sat-Trakt kablovske televizije jer ne razdvajamo te usluge, samo ih zajedno distribuiramo.
znaci 10/1 1520 dinara + 800 dinara kablovska=2320 din.
Ova je bolja:
Brzina prenosa podataka se umanjuje za 50%, nakon svakog postignutog 100GB saobraćaja u jednom obračunskom periodu.
Znam da nije tema ali moram da odgovorim i da znate ne radim za njih samo mislim da zaslužuju pohvalu pošto sam ih pre tri - četiri pljuvao:
Ta informacija nije tačna. Može da se uvede samo net bez kablovske. Jednostavno stave neki filter na banderu koji blokira sve niže frekvencije od 900MHz. Ako se ne varam kablovski net radi na 2000MHz+
I ako imaš i TV i Net imaš popust od 5, 10 ili 20% na pretplatu TV-a pa onda cena za TV ispadne 720 din sa mojim internet paketom.
važi samo za 60mbps, na 120mbps je limit 300GB a na nižim paketima ne postoji limit.
Glupost znam ali meni ne smeta pošto sam na 10mbps paketu a mislim da sam u Januaru svukao 400GB±
Postavicu SS kad dođem kući.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari