Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Kom tarotu? Lepo ti pise Ringing kada je neko online (samo calling kada je offline, to nisi znao?) a delivered za poruke. Nema bolje i jednostavnije.

Po Milanu Tarotu. Ako ne znaš ko je postoji youtube pa pogledaj. Nebitno je sta pise kada prvo moram da pozovem i da se ponovim u 80 posto ljudi nije online tako da viber u životu neću koristiti. Naravno ako kvalitet bude kao na skajpu i isprave mediaserver problem možda ga i instaliram. Sve u svemu ja nevidim zašto bi koristio nešto što je lošijeg kvaliteta plus prazni bateriju kao ekran. Radije ću pozvati nekog i reći da upali skajp.

Pozdrav,
Stavio sam saletov 1.7 neat lite + aroma 1.7a
Po defaultu je stavio DXELK1 modem i XXEMA2 kernel.
Da li da ostavim tako ili ima neka bolja kombinacija?

Po Milanu Tarotu. Ako ne znaš ko je postoji youtube pa pogledaj. Nebitno je sta pise kada prvo moram da pozovem i da se ponovim u 80 posto ljudi nije online tako da viber u životu neću koristiti. Naravno ako kvalitet bude kao na skajpu i isprave mediaserver problem možda ga i instaliram. Sve u svemu ja nevidim zašto bi koristio nešto što je lošijeg kvaliteta plus prazni bateriju kao ekran. Radije ću pozvati nekog i reći da upali skajp.

Naravno da je bitno sta pise. To isto da se bunis sto prvo moras da pozoves nekog preko GSM-a da bi znao da li je zauzet :lupko:
Meni ne trosi kao ekran niti mi izbacuje mediaserver vise od par procenata kako i treba, to je do tvog telefona i roma, zalomilo ti se tako. Vidi sredi nekako. A to kad bih stalno zvao nekog da upali skajp, nema nikakve onda koristi, preveliko cimanje. Meni licno vise bagovit skajp nego viber i trosi mi oko dva puta vise bateriju kada je stalno ukljucen. Niko te ne tera da koristis vajber, samo mi se nista ne uklapa to sto pricas. Pre ce neko da bude online na vajberu nego na skajpu jer ne mora da pali dodatno program kad ima net jer se automatski konektuje i sve poruke odmah stizu. Meni je on No.1 aplikacija, i da se placa, bez razmisljanja bih je platio.

A za taj youtube sto pricas, sta ti je to? Mozes link da mi postavis? :eyebrows:

Stock rom je u pitanju tako da nije do toga. Radio sam wipe svega i opet imam isti problem. Nisam jedini, dosta ljudi ima problem sa tim. Kako je moguće da ne znaš ko je Milan Tarot ? :)

Poslednja izmena:
Stock rom je u pitanju tako da nije do toga. Radio sam wipe svega i opet imam isti problem. Nisam jedini, dosta ljudi ima problem sa tim. Kako je moguće da ne znaš ko je Milan Tarot ? :)

Ma vidis da zaludjujem, ko ne zna ko je Milan tarot :d

Poslednja izmena:
Ja bih da podelim utisak o futroli za S3 koju sam našao na domaćim oglasima.
U pitanju je Griffin Survivor
Obzirom da mi jednom ispao S2 i da sam ekran tada platio 180€, rešio sam da platim 1700rsd za ovu futrolu kad sam uzeo S3.

Telefon sa ovim izgleda kao kornjokomunikator :D

Brate samo još fali da se od nekud pojavi poručnika Data!:d

Maj fakin gad... :D A da uzmes lepo jedan ranac za njega i mirna Backa? :p

Salu na stranu, ko se opekao, razumem, ali meni je to besmisleno... :)

Sa ovim može i sa krana da ti padne slobodno

U 8.0.5 patchu WOT-a ubacuju ovaj telefon kao novi tenk! :D

Мени личи на Трансформерс;)

Tenk !!!111111oneeleven!!!

Drago mi je da vam je zabavno sve ovo :D
Ne zameram naravno i sam uživam u komentarima ali setite me se kada (ne daj Bože nikad) vam talefon kvrcne o beton :)

Cek bre,ako ispadne na beton i razbije ga,trazice ti bar pola dzaka cementa za opravku! :):beer::D

OK sad,

Nešto sam primetio pa bih voleo da proverim da li tripujem ili je to odličan exploit.

Prilikom prvog pokretanja novog SGS3 dropbox poklanja 50GB prostora.
Obzirom da koristim dropbox, ovo me je obradovalo.

Instalirao sam custom rom (Neat) i pri pokretanju telefona, ponovo mi dropbox obećava 50GB.
Mislio sam da će skontati da sam već dobio 50GB pri prvom pokretanju i da će zanemariti instalaciju custom rom-a.

Pogledam ja u podešavanja dropbox-a kad ono 100GB dodatnog prostora od kad sam uzeo telefon :D

Jel imao još neko ovo iskustvo?

Sad ću wipe da uradim ako je ovo tačno :)

Odgovorio sam ti. Ne prođe uvek a i moraš da menjaš rom. Uglavnom, menjao bih ovih 260gb za 60 na gdrive :)

Nazad
Vrh Dno