Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ja ubacih, ništa nisu sredili, isto s*anje. Kad bih znao koja poslednja dobra verzija da je skinem.

Da, ali onda ce ti stalno iskakati update i stalno ces imato wakeloop za update, sto ti dodje na isto...

Jel svi imaju ovaj problem sa vajberom? Ja nisam imao problem. Za oko 7h mi skinuo 1% a sa wifi max 3. Jim, da tebe ne zeza nesto drugo? Mislim, nesto drugo da zeza vajber.

Ne znam, kad ga izbrišem sve je ok. Ima na xda tema oko ovog problema sa Viberom, nekom radi ok, nekom ne. *** ja spadam u ovu drugu grupu.

Ne znam, kad ga izbrišem sve je ok. Ima na xda tema oko ovog problema sa Viberom, nekom radi ok, nekom ne. *** ja spadam u ovu drugu grupu.

Vidi zvekni neki drugi ROM ili promeni kernel. Probaj da iskopiras sve od nekog ko nema problem. Meni je bas bitan vajber, tako da bih dao i 30 posto baterije. Dobro, meni se moze jer traje bolesno, but you got the point :)

^ jedan update me je zeznuo na lakiju i od tada sam ga zamrzeo :)

Obrisah Viber. Neću više ni pokušavati s' njim dok ne čujem da su sredili. Ubacih WhatsApp. Nema battery draina, nema media server stay awake vrednosti od 10+ sati, neću više da gubim živce.

Ljudi pochele opasno da mi zabadaju aplikacije jel to do roma ili do chega vec, sad sam na 4.2.1 ?

Ljudi pochele opasno da mi zabadaju aplikacije jel to do roma ili do chega vec, sad sam na 4.2.1 ?

ROM
Kernel
OC/UV
Background apps
Sta radis u tom trenutku?

To ti je kao da si nazvao automehanicara i kazes mu ne radi mi auto crkava auto, pa sad on treba da razmislja... Daj info

Postoji tema za VIBER i nemojte svaku temu da trolujete tim kršem od softvera

A *** krs mi prva aplikacija u top free sa preko nekoliko desetina miliona downloada :d

Pa fejs na mobu mi dosta crashuje i hoce da zabode fon na dosta aplikacija, na primer slushao muziku pre neki dan i odjednom zadode i kazhe music player has stopped working i tako isto juche u galeriji dok sam gledao slike. Koristio sam neat rom v 2.0 znachi verzija androida 4.2.1 a sad sam na pardus hd romu i opet isto :(

Sto se tice onog polomljenog ekrana 18500 din zamena u bg displej tach i prednje kuciste

Pa fejs na mobu mi dosta crashuje i hoce da zabode fon na dosta aplikacija, na primer slushao muziku pre neki dan i odjednom zadode i kazhe music player has stopped working i tako isto juche u galeriji dok sam gledao slike. Koristio sam neat rom v 2.0 znachi verzija androida 4.2.1 a sad sam na pardus hd romu i opet isto :(

Facebook official app je takvo ***** neopevano da je to strasno. Imas friendcaster ako vec hoces da koristis aplikaciju za fejs ili imas lepo preko browser-a i uzivas.

Ja sam ga deinstalirao i od tad nemam mediaserver problem. Za tu svrhu koristim skajp jer je dosta kvalitetniji u svakom pogledu.

+1

Mada nije oduvek bio krš. Najgore što ne planiraju da rešavaju problem. Rešenje im je "Imate force stop ako vam troši bateriju". Krajnje neozbiljno, zato sam i obrisao.

I meni je tako bilo pa sam instalirao zadnju Saletovu verziju 4.1.2 v3 ... Naravno prije toga odradio full wipe ;-)

Ja sam ga deinstalirao i od tad nemam mediaserver problem. Za tu svrhu koristim skajp jer je dosta kvalitetniji u svakom pogledu.

Stalno upaljen skajp ti manje trosi od vajbera? Meni dosta vise trosi kad je skajp stalno ukljucen. To jedno, da ne pominjem sto nemam ni blizu ljudi na skajpu kao na vajberu, sto ljudi retko dolaze online i to stave invisible, pa mora i login pri paljenju, itd.. Jednostavno mi ni blizu ne vrsi funkciju kao vajber- treba nekog da pozovem da mu kazem dodji online i cemu svrha :d

Da troši više bateriju. Ja cimnem nekog na skajp ako mi treba za duži razgovor. Mene više nervira kad cimnem nekog na viber i onda po tarotu moram da ga okrenem normalno pošto 80 posto ljudi gasi wifi ili mobilni net kad im ne treba.

Da troši više bateriju. Ja cimnem nekog na skajp ako mi treba za duži razgovor. Mene više nervira kad cimnem nekog na viber i onda po tarotu moram da ga okrenem normalno pošto 80 posto ljudi gasi wifi ili mobilni net kad im ne treba.

Kom tarotu? Lepo ti pise Ringing kada je neko online (samo calling kada je offline, to nisi znao?) a delivered za poruke. Nema bolje i jednostavnije.

Kako da odradim full wipe sve da izbrishem iz telefona?

Nazad
Vrh Dno