Šta je novo?

Crysis 3

hvala na brzom odgovoru, sve se naginjem da uzmem visheru nego i5

na osnovu ovog testa to uopste ne deluje kao dobra ideja...

114 strana pricanja od tome kako radi, kakva je grafika itd... To je Crysis 3, fakin benchmark za cpu i gpu

^Nema četvrtog dijela. Crysis je gotov i on je triologija. U nekom slucajnu ako se EA ipak odluci za četvrti naslov onda ce morati traziti druge develepere jer crytek ode u free to play vode i ne samo radi warafce free naslova vec su tako izjavili. Znaci nakon Homefront 2 tesko da ce mo vidjeti neki naslov od cryteka a da nije F2P.

Znači, sećaćete se Crysisa i govoriti: Pa i nije bilo toliko loše ...

Slobodno se isplačite, ako je do plakanja, to pomaže ...
2999577ezz136ifk6.gif

Ma Crysis 4 ima da izadje pre ili kasnije. Smesno je reci da tako popularna igra i zahtevna zavrsi na trecem delu! :laugh:

Ma vjerovatno. Samo ne znam koji bi je studio radio. Ipak treba i engine imati da bude dostojan cryenginea. Vjerovatno DICE ali DICE ima puni posla oko BF. Oko same igre i vjerujem budučih DLC-ova.

I Far Cry je nastavio da živi nakon Cryteca, nastaviće da živi i Crysis, to je sigurno.

Da li je neko naisao na ovu pecurku... extra udara u glavu :D Nalazi se u travi sa leve strane potoka nakon sto se srusi brana...

Pre upotrebe ScreenShot0001.jpg .... posle ScreenShot0003.jpg ScreenShot0004.jpg :D

i ja sam ih vidjao, ali nisam znao da mogu da konzumiram

Bfff Grafika obara s nogu, sija i blješti od oštrine :) tek sam započeo igru i grafika mi deluje dosta bolje od 2ojke.

Jel mi se cini ili vise nema onog cover sistema ko u dvojci? Kada stanete iza nekog zaklona u dvojci ste mogli da provirite sa oruzijem.

Ma Crysis 4 ima da izadje pre ili kasnije. Smesno je reci da tako popularna igra i zahtevna zavrsi na trecem delu! :laugh:

Nvidii i AMD-u se ispalati da plate kompletan razvoj jedne ovakve koja radi dobro samo na poslednoj generaciji kartica, sve pare dobice visestruko nazad kroz prodaju, ovo je maltene prva igra koja je ucinila par serija zastarelim, cak i Crysis 2 radi pristojno na 4xxx karticama (sa nekim redukcijama detalja naravno).

Ima li neko iz Novog Sada volje da mi iznajmi 7970 ( ili nesto jace ) na jedan dan da predjem ovo ko covek? :)

Je*ote to nije los posao, kupis neku zver od graficke i iznajmljujes na nekoliko dana, 7 dana npr 30e, svako ko ima iole jaci quad core moze da predje sve na max detaljima :d :d

Onaj ko ima dobar quad, a nema vec neku grafu besnu, onda sa tim racunarom radi ozbiljne stvari. A ko radi taj se ne igra na racunaru. Tako da imamo sa jedne strane lelemude koji nista ne rade vec samo cepaju igre na skupom hw-u i one koji rade na racunaru i koji svaki trenutak slobodnog vremena trose da se odmore od racunara pred kojim ceo dan rade. :) I nije neki biznis, hsv :D

Iole jaci quad za igre je bilo koji phenom x4 :d sta mislis koliko dece ima koja bi dala 20,30e za 7 dana crysisa raznih na ultra :d

Poslednja izmena:
Ovo izgleda niko ne primjecuje stuttering osim mene ...
imam subjektivni osjecaj pri 60 FPS kao da je jedva 30 - 35 ... pogotovo tamo gdje se pojavljuje rasprsivanje vode ..
A kad padne na 45 kao da je 22 ...
Ima li ko da ovo umije izmjerit , onaj frame times ?

To se zove frame skipping i verovatno je posledica nestabilnosti procesora, sem u slučaju kada je nedovoljno video memorije, ali predpostavljam da nije pošto najverovatnije imaš 2gb vrama...

Nazad
Vrh Dno