Šta je novo?

Problem ili gremlini ?

Zemax

Cenjen
Učlanjen(a)
17.03.2013
Poena
151
E ovako, kompjuter je radio perfektno i bez problema. Medjutim prvi problemi se javljaju posle instalacije igre Skyrim-a. Naime, posle duzeg igranja ( mada nema pravila, nekad posle sat vremena nekad posle dva sata aktivnog igranja ) kompjuter se prosto ugasi bez ikakvog upozorenja i prijavljivanja bilo kakve greske i pre i posle gasenja.:sceptic: Posle gasenja, kompjuter ne mogu da opet startujem sve dok iza kucista ne iskljucim dovod struje u napajanje i ponovo ukljucim. Onda sve radi opet normalno bez ikakvih problema. Medjutim, kad opet pokrenem igru desi se / ili se ne desi taj isti problem. Mislio sam da mozda nesto nije u redu sa igrom, probao sam jos par njih - isti problem, sem dok igram CS - tada nemam ovih problema. Pomislih da nije mozda do pregrejavanja ili tako nesto - ocistio sam sve kulere ( GPU, CPU ) celo kuciste, kablove bolje rasporedio po kucistu, pratio temperature programima HW Monitor i SpeedFun, temperature su bile manje vise solidne, ni nalik onima kad bi komp trebao da se sam ugasi bezbednosti radi. Vadio sam i RAM module - vracao, premestao i tako to, medjutim nista se nije promenilo. Pa me zanima da li mi neko moze reci sta moze da bude problem? Mozda napajanje nije dovoljno jako ili je jednostvano pri izdisaju?... Jos da napomenem - ovo se desava samo dok igram igre, nikad u radu Windows-a ( surfu, programima, filmovima itd itd).​

huha

Meni to liči na problem sa napajanjem. Znači pozajmi od nekog dobro napajanje, iztestiraš komp ili tako to. A imaš i varijantu da instaliraš aida program pa tu možeš da pratiš stabilnost napajanja.

Meni to liči na problem sa napajanjem. Znači pozajmi od nekog dobro napajanje, iztestiraš komp ili tako to. A imaš i varijantu da instaliraš aida program pa tu možeš da pratiš stabilnost napajanja.

Probacu taj program. Hvala na odgovoru.

Nije ni cudo sto ti se gasi, taj model lc power-a je zesce sr. to je lc600h-12 v2.31 zar ne? Taj 4870 zna dosta da povuce a bogami i 990fx. Menjaj napajanje dok ti nije nesto riknulo.

Vrh Dno