Na ovom forumu sve eksperti po pitanju biznisa, ekonomije i marketinga

Pitanje je da li iko od vas zna sta znaci podici jedan startup i napraviti brend od njega, a kamo li napraviti kompletno novu mobilnu platformu, obezbediti dobru podrsku, zainteresovanost razvojnih timova, marketing, infrastrukturu.... Cak i da je Tizen skriveni plan, proci ce jako mnogo vremena dok ne dodje u stadijum masovne popularnosti.
Takodje u ovoj temi se zaista svasta moze procitati - od toga kako je SGS4 ******, kako je dobar, odlican, jeftin, plastican.... Pitam se da li vi ljudi uopste ukljucite mozak kada kucate postove ili to radite samo da bi nabijali brojac postova? Na 70 strana, koliko ih ova tema ima, mogu se na jednu stranu staviti korisni i konstruktivni
Posto su ovde ocito svi eksperti za telefone, ja bih voleo da mi neko kaze sta 4. generaciji toliko fali? Plastika - dan danas je 99% telefona napravljeno od plastike, samo sto to nije plastika iz Pazove kako je neki ovde dozivljavaju nego neki drugi tip materijala. Softver - napravljen je za narodne mase, a ne za 0.1% tehnicki obrazovanih geekova. Dizajn TW - subjektivna kategorija, meni se ne dopada. Hardver - vrhunski, da li ima Snapdragon ili Exynos, Adreno ili Mali je, opet, nebitno za 99.98% populacije. BRz je, pravi dobre fotke i ima lep 5" ekran.
Kome ne odgovaraju dimenzije, nece ga kupiti. Kome se vizuelno ne dopada (meni se SGS3 zaista nije dopao i to je jedini razlog zbog kojeg ga nisam kupio), nece ga kupiti. Kome je plastika jeftina pa nece izgledati opasno u fensi kaficu, kupice iPhone. Ostalih 50-60 miliona ljudi ce jedva docekati da ga se docepa.