Ti ocigledno nisi koristio Sense i ne znas sta gospodjica "Rosie" radi tamo u pozadini
Audio kvalitet kida?? Cuo si jel? Kao sto prospes pamet za slusanje preko slusalica, pa naletis na gosn Magick-a koji zna vise, ali i dalje teras svoje.
Zvucnici sam rekao zato sto ne slusam muziku i mislim da malo ljudi slusa tako muziku ili gleda seriju, a da ne koristi slusalice, ali evo i da ti pojasnim da razumes sta sam mislio.
Poziv je nemoguce propustiti makar se nalazio u najbucnijem okruzenju? Kad si nabavio HTC One? Daj brate sta cutis, baci koji review.
Sto se tice Samoleda, opet kazem meni je najbolji ekran, cak sam uvek sa ljudima pricao koji nemaju blage veze o tehnici, ljudi se uvek oduseve kad vide SAMOLED ekran. Shvati to. Siroke mase to vole. Boje sto izlaze iz ekrana, mind blowing. Ne gledaju svi samo belu boju.
Inace ti si hmmm ne znam kako bih to nazvao. Imao si Wave sa Samoledom i to ti je bio vrh vrhcina ekran, ma razbija, kakvi LCD TFT bakraci. Sad kad si presao na nesto sto nije Samoled sad vrtis drugu plocu. Dalje nemam sta da pricam sa tobom o nekoj objektivnosti. Zato sto samo u tom trenutku sto imas to je najbolje, ostalo nista ne valja, ne zna niko nista sem tebe. Svako svog konja hvali i to se kod tebe bas vidi.
Vip kad si vec spomenuo, ja NEMAM problem niti sam ga ikad imao. Zato sto nisam u nekom selu i ne krecem se po selima. NS-BG to je moja relacija i ja na svim mestima gde sam se kretao nisam imao problem. To sto ostali imaju problem, ja nisam kriv. Zovi VIP, zali se.
Stari Sense je djubre, meni je TW bio bolji. Ali sada imas testove gde kazu da je olaksan i da radi prilicno bolje. Sad ces da kazes ''to si procitao po netu'' A gde si ti probao SGS IV kada kazes da je bolji od svih konkurenata :d
Gosn Magic je odusevljen sa 4X i razumem ga, a ono sto pise da ce kvalitetnije bubice na jednom telefonu zvucati do 00 a na drugom uzas (a da oba imaju vrh audio cip).. mislim sta da kazem :d
One i zvucnici.. kidaju i to se jasno cuje, ja muziku ne slusam preko zvucnika ali ono samo moze da bude plus i dokaz kvaliteta i glasne, jasne melodije
Za samoled se slazem, i meni je to jedan od najjacih displeja ikada, uz retinu, ali displej kao sto ne cini prikaz samo bele tako ne cini samo ni kontrast, prikaz crne

Rezolucija i osvetljenje su razlog zasto su meni 720p 4,3'' bolji od 4,3'' 480x800 samoled + na SGS II, i to je moj utisak.
Ja imam i dalje Wave i njegov samoled je vrh, kao i ostali samoledi

Ali izmedju samoleda 480x800 4'' i led lcd sa qhd rezolucijom na istoj dijagonali ja biram ovu drugu opciju jer je SGS 3 mini ruzan i skuplji, zato i uzeh XP, ne zato sto mrzim samoled nego najjace da cu da dam silne pare za ekran od pre 3 godine ciju sam manju verziju imao na wave-u.
I na kraju, ides na kartu ''ja zivim u NS/BG'' a ti si ljakse iz Va :d Jadno brate, mnogo jadno
Ziveo sam u NS 4 godine, i sada cesto dolazim, devojka mi zivi u BG, nikakvu prednost vip nema u odnosu na mts i telenor osim boljih, sadrzajnijih i jeftinijih paketa i realno net radi bolje od telenor neta posle uvodjenja ''pametne'' mreze. Zato u svim ovim gradovima vip, koji hvalis kao stena telenor :d, ima sitne a i malo ozbiljnije probleme koji mogu da se oproste samo zbog boljih postpejd paketa. A o problemima cu pisati u vip pp temi kada me ne bude mrzelo, generalno moze da se predje preko njih zbog bogatog, relativno jeftinog paketa, u mom slucaju.
10 godina sam bio na mts, 2 na telenoru i sada sam na vipu i sigurno nisam fan neke mreze i pricam objektivno na osnovu licnog iskustva.
Toliko o objektivnosti i da ne sirimo ovo na licno prepucavanje, chill
@ lazaNS, najjace da Xperia T ima nesto mnogo bolju kameru od SGS I, malo bolju ima i ima blic, to je to.