Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

samcondsc08035.jpg

Link

Ovo mi se svidja, nadam se da ce da radi i na drugim telefonima. Brdo igara nisam igrao, jer jednostavno nije to to sa komandama na ekranu.
Kazu da radi i na N2. Mada mene vise interesuje da li ce da radi na N4. :D

Moglo se ocekivati ovakvo predstavljanje. Telefon prakticno vizuelno nista ne nudi vise od S3, dodje kao klon. Morali su to da prikriju na ovakav nacin. Da je aluminijum u pitanju sumnjam da bi to proslo nenaglaseno :)

Evo ti

Although, the company has now injected that glossy body with a subtle cross-hatching that lies just beneath the surface on the front and back. The effect is reminiscent of the patterns used on the Optimus G and G Pro, but it's a decidedly inferior imitation that does little to elevate the GS 4's build quality. To the contrary, it actually seems to have a cheapening effect. You can somewhat avoid this with the Frost White version, as the pattern appears most distracting on the black model.

a niko od ovih razočaranih stručnjaka da napiše šta to telefon NEMA što ste očekivali :D
smor uređaj, ima cpu ram kameru i ekran ***, pa to imali telefoni pre 5 godina :D
šta fali?
moćni rendžeri?
transformacija u trotinet na dugme?
jet pack kao u subway surfers?
laser iz ovog IC porta da smarate ronalda kad budu igrali partizan - real finale LŠ?

:laugh::laugh::laugh: Komentar thread-a.

iP 5 -> iP5s = GS3 -> GS4

Poslednja izmena:
Meni je ova palstika na S4 zadovoljavajuca.
Imao sam Aluminijumski HTC, prvo sto kad je malo ladnije vreme i kad ga drzim u dzepu i izvadim, pomislim da mi je telefon ledomat, a drugo na kraju krajeva zavrsi potpuno izgreban.
Odlicna stvar je sto je telefon skoro iste velicine ko S3, tacnije veci je za par milimetra i pritom tanji, takodje ni tezina mus e nije povecala, cak je i laksi za citava 3 grama :DDD
Nove funkcije na kameri su zanimljive, ali ko zna da l cu ih koristiti ikad :D
Cekam benchmark testove, za HW i za kameru, ali verovatno je ovo moja sledeca kupovina, HTC One me iskreno ne privlaci nesto zbog kamere.

Je*es prezentacije, vazan je uredjaj. Sto se tice izgleda, jedino trougao da naprave, sve je vec vidjeno. Ovako je ok, iako je kao S3, ne smeta (meni bar).

Slažem se s Vojkanovim postom, šteta što ovaj forum nema like opciju. :D

Do februara kada mi ističe ugovor valjda će malo pojeftiniti. Nego, jel su uopšte stavili negde cenu?

Poslednja izmena:
Na youtube rekao: "Ladies and gentlemen, the show will begin in 15 minutes" tako da ne cmizdrite ko sisice za prezentaciju

Ne deluje lose ali polako kad pocnu testovi znacemo vise!

Moram priznati da uopste nije los upgread. Malo bolji dizajn, veci ekran sa skoro duplo jacom rezolucijom, duplo vise procesorse snage i memorije, bolja kamera, veca baterija i sve to u istim (cak i manjim) dimenzijama.

Shvatili su kao i Apple uz malo sminke dobijes nov uredjaj, nema sta da se puno muce! Ko hoce da se zaleti nek izvoli i to je to!

Stvarno, sto ste se razocarali? Telefon ima SVE i sto treba i sto ne treba. Sto se prezentacije tice, nisu kopirali Apple, mada bi bilo bolje da su pozvali Bolivud ekipu i da zavrse sa opstim plesom i veseljem. Kada na Apple prezentaciji pukne wifi pa SJ zamoli publiku da iskljuce svoje uredjaje da bi im on pokaazo par sitnica, svi se smeju i super je.... U svakom slucaju, mnogo zanimljivih novina u telefonu. Svidja mi se Camera app. Vecina Samsung bloatwarea mi se ne dopada.
Generalno extra telefon, mada ga je ne bih kupio jer sam resio da samo Nexuse uzimam.

Poslednja izmena:
Odlicna stvar je sto je telefon skoro iste velicine ko S3, tacnije veci je za par milimetra i pritom tanji, takodje ni tezina mus e nije povecala, cak je i laksi za citava 3 grama :DDD
i tanji je i uži za nepun milimetar :)

inače što se dizajna tačno je između s3 i note2 po zaobljenosti, lepo se vidi kada se uradi compare na npr gsmareni.

Тресла се гора родио се миш

Moram priznati da uopste nije los upgread. Malo bolji dizajn, veci ekran sa skoro duplo jacom rezolucijom, duplo vise procesorse snage i memorije, bolja kamera, veca baterija i sve to u istim (cak i manjim) dimenzijama.
Nema duplo vise procesorske snage, a baterija jeste vece, ali jos ne znamo da li ce duze da traje. Mozda je dovoljna samo da isprati novi ekran, tj. mozda ce trajati isto kao na s3. Cak i kamera ne mora da znaci da je bolja. Testovi ce pokaziti sve ovo.

Nije nesto izmedju, nego kompletno prekopiran dizajn od note 2, osim ovih ivica koje su ubacene na cetvorci

Dizajn je njesra..Hw snazan..Prezentazija profi...

"Ladies and gentlemen, please take your seats. The show will begin in 5 minutes."

I sad rece opet da ce za 5 minuta poceti.

Poslednja izmena:
Lag na sve strane po ovim "hands on" klipovima ne netu.Lepse radi s2 nego ovo kako je sad
pocinjem da mislim da je sva ova fora sa procesorima fake..

Nazad
Vrh Dno