Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Samo da vam kažem da je Viber još uvek *ovno. Sinoć ga ubacih da vidim da li su sredili stvari i probudim se sa 20% kraćom baterijom i 5h stay awake od strane media servera.

Ја га имам и немам апсолутно никаквих проблема.

U suštini, ne jede toliko bateriju koliko telefon ostavlja budnim.
Ima i na xda o tome http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=38727244

Lik ih kontaktirao i potvrdili mu da Viber ostavlja budnim telefon malo više posle zadnjeg update-a ali da nema to veliki uticaj na bateriju. I da ako mu to ne odgovara uvek može da ode na force stop. Rešenje u pm.

Instaliraj greenify

Ali ako Viber ubaci u Greenify neće dobijati notifikacije za njega.
Inače, nemam ni je nekih velikih problema sa Viberom, jedno 2 puta mi se možda desilo da tel ostane budan više sati, pa sad kada primetim da se to dešava samo aktiviram Rescan Media app I problem resen

E ta fora sa rescan media nakon svake upotrebe vibera prolazi za sad, ne ostaje budan a nije mi smaranje da to radim svaki put, ima onaj widget, jedan klik I to je to. Videćemo preko noći.

Ne mora bas posle svake upotrebe Vibera... Ja ne radim to baš često... Samo kada primetim da zeza

Povezao ortak S3 kod mene na komp preko usb-a, telefon se non stop konektuje i diskonektuje? Probali smo sa samsung keis vrti onaj krug za konektovanje do besvesti. Na drugom kompu se konektovao bez problema tako mi rece ortak. Da li to moze imati veze sa neupdateovanim Win7? Posto sam imao par problema vec zbog toga sa drugim programima?

Probao sam drugi port. Isti problem.

Inace ortak ima problem sa skrolovanjem na S3, konkretno kod sms poruka. Prilicno mu laguje.

Dosta aplikacija zeza mi mislimo da je do Androida problem, a ono lose napisane aplikacije. Dosta se fuseri... :)

E moguce da je to, ortak je probao telefon kod drugara, kod njega komp vidi S3 ali ne moze da prebaci mp3 (to su samo probali). Inace kod drugog je radio ali tamo je verovatno koristio drugi kabl a ne svoj.

ja koristim Nova launcher (pro)

+1
NOVA je mama za launchere:d

I ja koristim Novu (i exdialer), ali rekoh možda ima nešto bolje :thumbup:

I ja koristim Novu (i exdialer), ali rekoh možda ima nešto bolje :thumbup:

Novu sam kupio za 25 centi kada je bila na rasprodaji, a i odlican je laucher.

Posto me nervira stock samsung dialer jer moras levo desno da svajpujes, plus u dialer modu nema call log, nego ima poseban tab za to, zato sam koristim exDialer sa SGS3 temom :)

Da li je neko imao problema sa cestim ''zamrzavanjem'' telefona?
Naime, u toku dana se desi da telefon ostane blokiran po par puta i ne reaguje na komande, a jedino sto pomogne je vadjenje baterije.
Radjen je factory reset, ali je sve ostalo isto.
Citao sam na forumu da su prve serije telefona, u koje upada i moj, imale problema sa maticnom plocom, pa se nadam da je i ovde takav slucaj da se resim bede.

Drugar je kupio S3. Stigao je sa ICS, rootovan i odkljucan. Posto sad ne mogu da uradim OTA update zato sto je device status modified ako flasnem preko odina officijalni JB za nas region da li ce se telefon ponovo zakljucati?

Inace drugar presao sa iPhone 4S i hoce officijani software i ne treba mu root.

Koristio sam Atom Launcher, ali je posle 2 meseca poceo da mi tripuje telefon zbog raznih updateova pa je pao uninstall. Sad sam na defaultu dok ne iskopam neki adekvatan.

Vrh Dno