Šta je novo?

Pomoc oko ubacivanja navigacije

micairvas

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
13.01.2009
Poena
199
Pozdrav, imam problem oko ubacivanja navigacije na HTC sensation XL, navigacija koju pokusavam da ubacim je Igo Primo 2.4-9.6 November 2012.
Uradio sam sve korake koji su dole navedeni medjutim ne mogu da instaliram program na telefon nakon sto sve prebacim na phone storage. Probao sam da preimenujem folder u rootu na Igo, medjutim opet nece, ne znam gde gresim.....

A) Install base Primo2 files
1) Extract/Unrar Required Base Files on your computer.
Copy entire Primo2 folder to your GPS device or SD Card.
Primo2 folder and Primo2.exe within it can be renamed to whatever
your device or menu system would prefer. Do not unzip anything within the Primo2 folder.
2) Extract/Unrar Non-TTS Voice files on your computer.
Copy desired {voice}.zip file to the appropriate folder under Primo2 folder, as shown,
on your device or SD Card. Do not unzip the Voice file.
3) Extract/Unrar Program-Interface Language files on your computer.
Copy desired {Lang}.zip file to the appropriate folder under Primo2 folder, as shown,
on your device or SD Card. Do not unzip the Language file.

Pozdrav, imam problem oko ubacivanja navigacije na HTC sensation XL, navigacija koju pokusavam da ubacim je Igo Primo 2.4-9.6 November 2012.
Uradio sam sve korake koji su dole navedeni medjutim ne mogu da instaliram program na telefon nakon sto sve prebacim na phone storage. Probao sam da preimenujem folder u rootu na Igo, medjutim opet nece, ne znam gde gresim.....

A) Install base Primo2 files
1) Extract/Unrar Required Base Files on your computer.
Copy entire Primo2 folder to your GPS device or SD Card.
Primo2 folder and Primo2.exe within it can be renamed to whatever
your device or menu system would prefer. Do not unzip anything within the Primo2 folder.
2) Extract/Unrar Non-TTS Voice files on your computer.
Copy desired {voice}.zip file to the appropriate folder under Primo2 folder, as shown,
on your device or SD Card. Do not unzip the Voice file.
3) Extract/Unrar Program-Interface Language files on your computer.
Copy desired {Lang}.zip file to the appropriate folder under Primo2 folder, as shown,
on your device or SD Card. Do not unzip the Language file.

Napiši i preciziraj odakle (daj i link) si skinuo taj Igo Primo. Sensation XL je na androidu, zato mi je suimnjiv primo2.exe fajl koji pominješ.

Taj IGO nije za android.Skini android verziju.

Drugi ove nedelje sa slicnim problemom, ocito je na nekom "share" forumu neko zabrljao.

.exe?? hmmmm :)
ako ne resis javi se na PM...

Da ne otvaram novu temu, imam na nexusu 7 igo primo sa contrast-ovim mapama za srbiju. Treba da ubacim mapu za bugarsku pa koju da ubacim da bi funkcionisalo? Nasao sam NAVTEQ-ovu 2012q4 mapu ali ne znam da li da je skidam.

Ova će sigurno raditi Bulgaria_R3_MMCN_2012.07_120918 ,jer je isto TopMap

Pisao sam na drugoj temi, skoro sam ubacio kolegi Primo koji isto tako crash-uje, mislim da je u pitanju slab hardver.

Tako sam sve i uradio boki019 mi je objasnio sve, medjutim nesto se moj telefon izgleda baguje. Kada instaliram navigaciju i pokusam da je pokrenem izbaci crn ekran i potom me vrati na desktop radnu povrsinu telefona. Dok drug ima samsung s3 i kod njega smo isti postupak uradili, kao i ja na svom telefonu i kod njega radi bez greske. Bice da mi je softwer pobrljavio.....

Probaj da obrises data/cache za iGo.

Mislim da ta verzija Igo koju pokušavaš da instaliraš nije za tu rezoluciju ekrana..
I nemojte da mislite da je hardver slab jer sa ja instalirao igo na stari htc magic i radi odlično..

Poslednja izmena:
Kad se instalira pogresna rezolucija, samo se ne prikaze cela slika - ili je prikazana umanjena u jednom delu displeja. Been there, done that.

Za svalerku ili za Sensation?

Od obicnog ubacivanja navigacije stignemo do svalerke i njenog hardvera, pa gde to ima :)

Vrh Dno