Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Мене зеза тетеринг на 4.2.2. Конектујем се на с3 али само иде у круг не учитава ништа хммм. И која је разлика блутут тетеринг и портабл хотспот. Како се тачно конфигурише тетеринг на н7 преко с3, можда ја не радим нешто ок.

Мене зеза тетеринг на 4.2.2. Конектујем се на с3 али само иде у круг не учитава ништа хммм. И која је разлика блутут тетеринг и портабл хотспот. Како се тачно конфигурише тетеринг на н7 преко с3, можда ја не радим нешто ок.

O tome pricam, ljudi imaju probleme. Probaj Open Garden' instaliraj na oba uredjaja, teterovace preko blututa, sto valjda i manje sisa bateriju.

Edit: evo ga i prvi info o bateriji, tacno na dve trecine, sto znaci 9 sati, neprekidno na wifi-u.

Prilozi

• Screenshot_2013-03-01-23-13-16.png
    Screenshot_2013-03-01-23-13-16.png
    54.1 KB · Pregleda: 275
Poslednja izmena:
Moj nexus nema teoretske sanse da izgura vise od 4 sata sa screen On ,igram i igrice i skype i naravno obican surf . A kad procitam ove neverovatne postove da o trajanju vise od 9sati zapitam se

Na koliko drzis brightnes?
Ako je na 100% onda se i ne cudim sto ti tako kratko traje.
Meni je gurao 7 sati bez problema i sa igrama i surfom i svacim,ali brightnes je bio na 40%.

Moj nexus nema teoretske sanse da izgura vise od 4 sata sa screen On ,igram i igrice i skype i naravno obican surf . A kad procitam ove neverovatne postove da o trajanju vise od 9sati zapitam se
Imas sliku, nema sta da verujes ili ne, 66℅ baterija na 3 sata koriscenja screen on.

Evo apdejt, posle prvog punjenja do gasenja, oko 8 sati, non-stop surf na wirelessu.

Ljudi, je l' to više ne može da se kupuje sa DX-a bez paypala ili se meni čini??

Jednom sam nešto uzeo preko njih pre par meseci, mislim da sam imao neku opciju da direktno platim karticom a sad je nema!

Hvala Seizmos, ali sad vidim u čemu je problem - ako hoćete da kupite elektronsku cigaretu ili dopune za nju, nestane opcija da se plati preko kreditne kartice! Što je najgore, ne uzimam to ***** za sebe pošto ni ne pušim ali ***...

Je l' ima neko neki savet kako da kupim to?

Imas sliku, nema sta da verujes ili ne, 66℅ baterija na 3 sata koriscenja screen on.

Evo apdejt, posle prvog punjenja do gasenja, oko 8 sati, non-stop surf na wirelessu.

Moje iskustvo je da je baterija u početku zaista izdržavala 8-9 sati. Međutim posle dva meseca korišćenja počela je da slabi. Sada je negde na 6-7h. Screen 40%

Meni u proseku drzi oko 8h, ako igram igrice naravno duplo krace, a ako citam knjige duplo duze od toga.

Ljudi verujem ja vama daleko od toga da ne , nego me onda ovaj moj primerak baca u trip. Cinjenica je da ga ja nikad negasim vec samo iskljucim ekran, ni wifi ne gasim . Imam live wallpaper i najvise koristim skype malo igrice zahtevnije i to je to 4 do 5 sati. Screen drzim negde na 30 % osvetljenja na rucnim podesavanjima.

O tome pricam, ljudi imaju probleme. Probaj Open Garden' instaliraj na oba uredjaja, teterovace preko blututa, sto valjda i manje sisa bateriju.

Edit: evo ga i prvi info o bateriji, tacno na dve trecine, sto znaci 9 sati, neprekidno na wifi-u.

Ради са опен гарденом али сам га избрисао јер је стално укључен. Не може да се стави на оф.

Ja imam dva komada nexus 7 i kod oba baterija traje max. 4h. Iskljucivo igranje (95%). Osvetljenje je na nekih 30%. E sad, da ga koristim 1 dan neprekidno, verovatno bi baterija traja duze, ovako na svaka 4-5 dana ga punim. Nikad nista ne gasim (ni wi-fi, ni sam uredjaj - preko noci)

Isto je ikod mene 4-5h, non stop ukljucen wi-fi. Korist se cesto...

Sta radite vi ako vam traje samo toliko baterija?! :) Igrice su cudo... meni je prosek 2 dana, a nekad izgura i cela 3. Nikad ga ne gasim, Wi-fi je uvek ukljucen, ekran na auto osvetljenju... Naravno uz neku normalnu upotrebu ovoliko izdzava a to je kod mene: koriscenje Evernote-a tokom sastanaka, 5 email naloga non stop se vrte, surfovanje, malo jube tube itd... igrice retko kada upalim.

Meni najvise svuce skype bateriju, zato sto je ekran ukjjucen stalno zajedno ss kamerom i zvucnikom do kraja.

evo mali apdejt u vezi trajanja baterije.

Prilozi

• Screenshot_2013-03-05-23-06-31.png
    Screenshot_2013-03-05-23-06-31.png
    82.1 KB · Pregleda: 253
  • Screenshot_2013-03-05-23-06-38.png
    Screenshot_2013-03-05-23-06-38.png
    54.6 KB · Pregleda: 242
Evo apdejt I od mene...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1362564309118.jpg
    uploadfromtaptalk1362564309118.jpg
    54.2 KB · Pregleda: 160
  • Screenshot_2013-03-06-11-02-04.png
    Screenshot_2013-03-06-11-02-04.png
    88.3 KB · Pregleda: 175
Poslednja izmena:
Kao da je power menagament malo poboljsan sa 4.2.2.

Da li nexus mogu da povežem bežično na lcd tv koji je inače povezan na bežični ruter preko lan kabla
kako bih mogao da pustim neki film sa nexusa ili igrao neku igru na TV. Inače u pitanju je samsung tv D551
Pozdrav !!

Evo apdejt I od mene...

Јел користиш екран или?:D ево мој:
7a9e6u9y.jpg

enusyvyz.jpg

Poslednja izmena:
Pa zato sam i stavio SS. Napunim ga, prenoci, i ujutru proverim vesti, kad ono na 75% baterija (ekran nije ni sekunda bio ukljucen). Vidim da je Media server saterao bateriju. Bacim pogled na google, kad ono gomila ljudi sa istim problem i niko nema konkretan odgovor.

Media server 'oce da poludi ako postoji neispravan ili ostecen media file, tj. mp3, film ili slika.

mp3 nemam, filmove nemam, jedino screen shoot-ove iz igara od slika i nekoliko pozadina. Eventualno ako se sa nekom igrom instalirali i neki filmici...

Апдејт. Крај дана. 17% бат.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1362605204223.jpg
    uploadfromtaptalk1362605204223.jpg
    40.7 KB · Pregleda: 184
Kako da sredim situaciju sa mediaserver-om :) vidim da mi je non stop u zderacima baterije

Kako da sredim situaciju sa mediaserver-om :) vidim da mi je non stop u zderacima baterije

Proveri prvo, kao sto neko rece, da nemas neki fajl koji je problematican, slika, video i sl., recimo kad se snima kamerom, pa aplikacija pukne ili tako nesto desi se da upise los fajl koji zeza mediaserver, ili kao sto si rekao da ne cita od neke igre ili sl., onda tamo u direktorijumu napravi ".nomedia" fajl, da ga ne bi skenirao... posle toga "clear data" tj. "cache" u "Apps" da ponovo ocita media fajlove... i restartuj nexus... ja sam tako jednom resio problem...

Da li bi ovaj otg pasovao na nexus 7?
http://www.winwin.rs/pc-periferije-monitori/kablovi/kabl-usb-2-0-zenski-a-na-micro-5pina-muski-b-otg-0-15m-hama-78426.html

Nazad
Vrh Dno