Šta je novo?

dell s2340l audio out problem

stegula

Cenjen
Učlanjen(a)
25.08.2011
Poena
159
Naime monitor bi trebao da preko hdmi kabela prima zvuk sa graficke i da ga izbacuje na audio out-u, da li mozda treba neko podesavanje graficke da bih ja dobijao zvuk na tom outu? graficka je asus gtx560.

Zvuk ne dolazi iz grafičke nego audio karte. U audio properties moraš da namestiš da Out bude Digital umesto analog speakers. Controll Panel / Sound / Playback / Digital Audio (HDMI)

Zvuk ne dolazi iz grafičke nego audio karte. U audio properties moraš da namestiš da Out bude Digital umesto analog speakers. Controll Panel / Sound / Playback / Digital Audio (HDMI)

A jel postoji nacin da reprodukuje zvuk na oba izlaza istovremeno?

Trebalo bi da ima opcija play through all devices ili tako nesto...nisam pri racunaru pa ne mogu tacno da ti kazem...btw,imam isti monitor i prezadovoljan sam... :)

Poslednja izmena:
Trebalo bi da ima opcija play through all devices ili tako nesto...nisam pri racunaru pa ne mogu tacno da ti kazem...btw,imam isti monitor i prezadovoljan sam... :)

I ja sam, volim fenseraj, tako da me je prvo sam dizajn odusevio pa tek posle kvalitet slike :)

Po meni ima samo jednu manu...a to je veoma veliki odsjaj...dugo sam razmisljao izmedju njega i u2312hm i na kraju uzeo ovaj...presudio dizajn i cena (platio ga 17000)...

Po meni ima samo jednu manu...a to je veoma veliki odsjaj...dugo sam razmisljao izmedju njega i u2312hm i na kraju uzeo ovaj...presudio dizajn i cena (platio ga 17000)...

ako si neko ko radi u mraku, nema problema sa odsjajem, sem ako ne nosis neki shiny disco suit :)

Pa dobro,zna pomalo da zasmeta preko dana...ali uglavnom sam ili uvece ili u zamracenoj sobi,pa se to i ne primecuje...super je monitor,nema ni govora o duhovima u igrama...

Nazad
Vrh Dno