Šta je novo?

[MTS] Ograničenja [split iz MNP teme]

NightCrawler

Čuven
Učlanjen(a)
15.03.2005
Poena
995
Jel mts ima neko ograničenje koliko pojedinac može da ima brojeva na svoje ime? Znam da vip daje najviše 2 broja po jednom JMBGu jel ista situacija u mts ili ne?

Dakle, nocas me je Telenor iskljucio sa mreze i NIJE me obavestio porukom, a kartica MTS mi radi normalno. Potpisao sa, aneks ugovora, do 1.3. placam punu cenu MixNet L, a od 1.3. sa 50% popusta. Cela prica je trajala 5 radnih dana.

Platices pretplatu za MixNet L za ovih 7 dana, iako si dobio pun iznos saobaćaja, a preostali saobraćaj će sve jedno da ti se prebaci u naredni mesec.

Ja imam 3 postpaida sada, mislim da moze jos... Dva su pod ugovornom obavezom. mt:s je u pitanju.

Dakle, nocas me je Telenor iskljucio sa mreze i NIJE me obavestio porukom, a kartica MTS mi radi normalno. Potpisao sa, aneks ugovora, do 1.3. placam punu cenu MixNet L, a od 1.3. sa 50% popusta. Cela prica je trajala 5 radnih dana.

Ne znam da li ovo ima veze sa MNP-om, ravnodusnoscu radnika, nezainteresovanoscu istih ili samo neobavestenoscu ali ja sam uspeo, doduse za KT, da izboxujem da ODMAH pocne 50% popusta. Tako da... insistirajte da vam odmah pocne popust kada i paket, moguce da je samo do nezainteresovanosti radnika da pocinje kasnije (ili zainteresovanosti da ne rade vise nego sto moraju).

MTS daje vise od tri broja, kao i VIP, samo je pitanje dosadasnje azurnosti pri placanju.

Kada preneses broj iz druge mreze u MTS popust 50% pocinje narednog meseca, ako uzmes nov broj (u mts-u) ili si vec bio prepaid u mts-u, pa prelazis na postpaid, popust vazi odmah.:)

Vrh Dno