Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Malo kasnim :)
Da to je bug. Ja ga nikada nisam osetio :), mada ovi kod mene pricaju da je najbolje kada se to desi uraditi nandroid backup, mountovati sve pa uraditi restore data iz advanced menija. Kazem nisam probao jer ne znam kako da nateram moj telefon u bootloop. Izgleda da nisam za bootloopers club

Potvrdjujem ovo za bootloop.
Isti problem se desava i nekima sa Note1 ( ne utice na sve ne znam zasto?) sa svim JB leakovima.
Resenje je kao sto si naveo: uci u recovery odraditi nandroid backup pa odmah uraditi advanced restore i vratiti /data particiju.

Naravno, a jel ti backup vrati sve ikonice tamo gde su bile i ostala slična "detaljna" podešavanja? Ako vrati, onda ja nešto ne umem da uradim jer meni titanium backup to ne vrati.

Ne znam zašto ne shvataš da nemamo svi vremena/živaca da čačkamo telefon do detalja. Pomogao si mi kad sam imao problem i hvala ti, ali povremeno zaista ne razumem tvoj ton. Pre desetak godina kad sam imao viška vremena, nisam nikoga ništa pitao jer sam mogao po ceo dan da se zezam i isprobavam i to sam i radio. Ako tema služi samo za to da ljudi pitaju iskusnije za pomoć, a da im takvi kažu - probaj sam, pa ćeš da vidiš, onda...

Na forumima o automobilima, o kojima sticajem okolnosti sada znam daleko više nego o linuxu/androidu i generalno raznim OS-ovima, ja imam strpljenja da odgovaram i sto puta na isto pitanje koliko god mi ono glupo delovalo. Jedino ni ja, kao i ti, ne volim kad se postavljaju pitanja na koja je 100 puta dat odgovor. Nekad odgovor bude i par poruka iznad pitanja. Ja sam ovde prvo debelo koristio search, ali odgovor na moje pitanje nisam našao. Mislio sam da Sale zna nešto o tome i zato sam i postavio pitanje u ovoj temi.

Ne radi dorimanx. U stvari postoji jedna test verzija koja je dosta losa

7.47?
Pa koji onda da se koristi za LSD a da nema bootloopa?:)

7.47?
Pa koji onda da se koristi za LSD a da nema bootloopa?:)

Nisam imao problema sa 7.45 dok mi se na LS8 sa Philz kernelom desio bootloop . Cak mi se baterija naglo ispraznila u jednom momentu (prokleti 1Weather) ali sam ga najnormalnije startovao. 7.47 ima bug sa WiFi Hotspotom, radi jednu-dve sekunde pa se onda sam iskljuci.

Meni se na 30% baterije gasi telefon. Da li ima pomaka na ovu temu bootlopa nakon gasenja telefona? Neki drugi kernel?

Ja na doorimanx 7.45 nikada nisam imao problem i zbog toga ga ne mjenjam.

Jel može nekako da se isključi zvuk za delivery reports u stock sms aplikaciji? Znači želim da me obavesti ikonicom gore da je stigla poruka ali ne i da mi zvoni kao da sam dobio SMS :)

Jel ima neko problema sa zakljucavanjem telefona? Sta god postavio kao zakljucavanje (pattern, swipe, itd...) nece da radi, vec kao da je namesteno na None, znaci kako pritisnem dugme sa strane ili home dugme, tako se telefon otkljuca. Na LSD verziji sam, radio sam full wipe i sve ostalo, ali nista. Zna li neko o cemu se radi i zasto nece?

Jel može nekako da se isključi zvuk za delivery reports u stock sms aplikaciji? Znači želim da me obavesti ikonicom gore da je stigla poruka ali ne i da mi zvoni kao da sam dobio SMS :)

Ne moze... Ja sam cimao Saleta jos pre nekoliko meseci (kod samsunga je to idi.otski uradjeno), on se mucio nekoliko dana i to je to, odustao, a i ja sam mu rekao da se ne cima i da ne trazi...

Mislim da nije problem do kernela vec do samog os-a.

FULL VERSION​

Features
  • XXMS1 NeatRom Full (February 19, 2013)
  • Firmware: I9100XXMS1 (4.1.2)
  • Thu Jan 31 11:49:15 KST 2013
  • Modem: XXLS8
  • CSC: OXAMS1
  • Change List: 863787
  • Kernel: XWLSD-OXX-PhilZ
  • Available languages in ROM: Cestina, Dansk, Deutsch, English (Australia), English (United Kingdom), English (United States), Espanol, Estonian, Euskara, Francais, Hrvatski, Icelandic, Irish, Italiano, Kazakh, Latviesu, Lietuviu, Macedonian, Magyar, Nederlands, Norsk bokmal, Polski, Portugues, Romana, Slovencina, Slovenscina, Suomi, Svenska, Turkce, Uzbek, Greek, Bulgarian, Belarussian, Russian, Ukrainian, Serbian, Korean
  • Fully Deodexed
  • Zipaligned
  • Rooted
  • BusyBox
  • SuperSU
  • EFS auto backup
  • NO WIPE
  • Disabled boot sounds
  • Init.d support

11uu3xl.png

February 19, 2013
XXMS1_NeatROM_Full
XXMS1_NeatROM_Full Mirror
MD5 Sum: e17eb0127b48dde37dacbbaa27187e4b

Donosi li neke novosti? Pošto meni LS8 radi odlično.

Ma jok. Ili ja ne vidim

sale ja sam sa xda verovatno me se secas, koristim rootbox trenutno, sta swe da wipujem i da uradim pre nego sto instaliram tvoj rom ? ocu da ga probam nesto me privlaci :D a i volim stock rom zbog samsung app kamere itd. a na aokp i cm me ubija baterija.

Poz

Ja iskreno nisam primjetio znatnu razliku izmedju CM/AOKP i samsung ROM-ova u trajanju baterije. Možda se čak zbog više tweak opcija CM može svesti na manju potrošnju. Mada je sa dorimanx i sTweaks i saletov rom vrlo pažljiv prema bateriji.

sale ja sam sa xda verovatno me se secas, koristim rootbox trenutno, sta swe da wipujem i da uradim pre nego sto instaliram tvoj rom ? ocu da ga probam nesto me privlaci :D a i volim stock rom zbog samsung app kamere itd. a na aokp i cm me ubija baterija.

Poz

Treci post, xda tema.

LITE VERSION​

Features
  • Firmware: XXMS1 NeatROM Lite v4.4 (February 20, 2013) (4.1.2)
    [*]Build Date: Thu Jan 31 11:49:15 KST 2013
    [*]Modem: XXLS8
    [*]CSC: OXAMS1 Multi
    [*]Change List: 863787
    [*]Kernel: XXMS1-OXA-4.53-PhilZ
    [*]Available languages in Rom: Catala, Cestina, Dansk, Deutsch, English (Australia), English (United Kingdom), English (United States), Espanol, Estonian, Euskara, Francais, Galego, Hrvatski, Icelandic, Irish, Italiano, Kazakh, Latviesu, Lietuviu, Macedonian, Magyar, Nederlands, Norsk bokmal, Polski, Portugues, Romana, Slovencina, Slovenscina, Suomi, Svenska, Turkce, Uzbek, Greek, Bulgarian, Russian, Ukrainian, Serbian, Korean
    [*]Fully Deodexed
    [*]Zipaligned
    [*]Rooted
    [*]BusyBox
    [*]SuperSU
    [*]EFS auto backup
    [*]NO WIPE
    [*]Disabled boot sounds
    [*]Increase Contacts adding for the message (1000 contacts instead of 10 contacts)
    [*]No Auto Converting messages to MMS
    [*]Disabled Home Button Lag
    [*]Enabled Camera Sound Menu
    [*]MultiWindow (Enabled all Apps) Thanks to master_droid
    [*]Black Status Bar
    [*]Ripple Lockscreen
    [*]New Arabic Font Thanks to handasoft
    [*]No Call Ring Delay
    [*]4 Way Reboot
    [*]Enabled All Languages For Samsung Keyboard
    [*]Faster GPS Lock
    [*]Enabled Sensor Aiding For Fast GPS Lock
    [*]Enabled More Contacts (999)
    [*]Disabled Scrolling Cache
    [*]Large Apn List
    [*]Removed Bloatware
    [*]Init.d Support
    [*]More Init.d Tweaks
    [*]Build.prop Tweaks
    [*]Added DropBox
    [*]and many more...
    [*]I probably forgot something

eg3eyw.png

6gzpck.png

2euly11.png

11uu3xl.png

February 20, 2013
XXMS1_NeatROM_Lite_v4.4
MD5 Sum: a534f616a684f2b171773419a45e8184

Complete NeatROM File Mirror is available here Thanks to ApriliaM3

Jel ima neko problema sa zakljucavanjem telefona? Sta god postavio kao zakljucavanje (pattern, swipe, itd...) nece da radi, vec kao da je namesteno na None, znaci kako pritisnem dugme sa strane ili home dugme, tako se telefon otkljuca. Na LSD verziji sam, radio sam full wipe i sve ostalo, ali nista. Zna li neko o cemu se radi i zasto nece?

Zna li neko nesto o ovome?

ovaj rom ima interface kao aokp cm tj. miksovan je sa stock i cm-akop ? posto vidim da ima crni status bar i ikonice drugacije i mnogo sto sta...?

Ne baš.

Biće kad bude. Nikad ne pitaj ETA. Zlatno pravilo.

Сад ће питање: а шта је ЕТА :p

ETA - Estimated Time of Arrival. A to glupo pravilo da ne pitamo okačite mačku o rep. Zato je tema i otvorena da se pita. Koga mrzi da odgovara nek preskoči.

Nazad
Vrh Dno